Nyhed Reduced price!
Sexet Havfrue Prom Kjoler Formelle Tyl Kæreste Crystal Perlebesat Sequined Åben Ryg-Gulvtæppe Længde Party Brudekjolen

Sexet Havfrue Prom Kjoler Formelle Tyl Kæreste Crystal Perlebesat Sequined Åben Ryg-Gulvtæppe Længde Party Brudekjolen

kr838.62

-4%

kr882.75

Ny vare

På lager

Tags: mermaid prom, sexet havfrue prom dress, mermaid prom dress, Billige prom havfrue, Høj Kvalitet sexet havfrue prom dress, Kina havfrue prom dress Leverandører.

Advarsel! Alle billeder er os selv, skal du ikke sætte dem i din butik, jeg vil klage sælgere, hvis du kan finde dem i dine butikker, tak så meget for din cooperatoion.

Vi håber, at den kjole model og målinger, som kan hjælpe dig med bedre at forstå pasform af kjolen. Kontakt venligst med os så snart som muligt, hvis du ikke kan forstå. :)

1)De elementer, der vil blive sendt til din adresse,så sørg for, at din adresse er korrekt.og lad mig ved dit navn på kontaktperson og Telefon Nr..

2)kjolen omfatter ikke tilbehør såsom handsker, bryllup slør og krinoline eller petticoat ( viste på billederne).

3)Hvis du er bekymret for, om returret, inden du afgiver bud, skal du læse vores politik for tilbagesendelse nøje på bunden af denne side.

4)afgifter, der opkræves af dit land, så vi vil ikke tage sig af dem. Men hvis du har nogen forslag, vi weill forsøge vores bedste for at sænke ned i sådanne tilfælde. Tak for deres samarbejde og forståelse. Nyd dit køb.

Vi indser, at det er svært at købe en kjole over Internettet, og vi ønsker virkelig at du skal være tilfreds med dit køb. Så læs returret nedenstående omhyggeligt. Vi nægter returnere varen uden nogen problemer med kvaliteten.

1).Du bedes kontakte os inden for 3 dage (72 timer) efter modtagelsen af din kjole(r). Angiv venligst problem af de modtagne varer og årsagen til returneringen.

2). Vare (r) skal returneres i sin oprindelige tilstand, med ingen tegn på slid, ælde, eller lugte.

3). Retur forsendelsesomkostninger vil være købers ansvar.det er købers ansvar at betale for shipping gebyr for at sende tilbage og udveksling.

4).Blot problemer med kvaliteten eller størrelsen fejl ,vi accepterer at vende tilbage.

5). Under de omstændigheder, vi ikke kan acceptere, at du vender tilbage til den kjole tilbage til os,hvis du har brug for os skræddersyet farve og størrelse på den kjole, det betyder, at vi ikke kan acceptere en hvis farve ikke er den samme som den model, farve og størrelse er dine detaljerede målinger snarere end standard størrelse. Fordi vi ikke kan sælge det videre til andre, tak så meget for din forståelse.

1. Forsendelse omkostninger: Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer. Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

Stof Tyl
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Silhuet Trompet / Mermaid
Materiale Microfiber
Lejlighed Prom
Stil Havfrue
Talje Naturlige
Kjoler Længde Gulv-Længde
Model-Nummer CY010
USA Størrelse 2, 4, 6, 8
Halsudskæring Sweetheart
Aldersgruppe Voksen
Håndværk Beaded og Krystal,Sequined
Med indbygget Bh No
Dekoration Sikning,Palliet-Belagt,Crystal
Billedet Mønster Ægte Fotos
Pakning OPP Klude Taske
Ærme Stil Almindelig
Toget Ingen
Mode Element Illusion
Farve Samme Som Billede og Custom Made
Stof Type Tyl
Mærke iLoveWedding
Element Type prom kjoler
De Faktiske Billeder Ja
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 2.0kg (4.41lb.)
Pakke Størrelse 40cm x 30cm x 10cm (15.75in x 11.81in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer