Nyhed Reduced price!
75CM Led Lysende Glødende Toy Lys Op Bløde Kanin Dukke Jul, nytår, Fødselsdag, Gave Til Børne Kæreste Barn WJ447

75CM Led Lysende Glødende Toy Lys Op Bløde Kanin Dukke Jul, nytår, Fødselsdag, Gave Til Børne Kæreste Barn WJ447

kr76.93

-20%

kr96.18

Ny vare

På lager

Tags: Fødselsdag gave, rabbit doll, fødselsdag gave til børn, Billige fødselsdag gave, Høj Kvalitet rabbit doll, Kina fødselsdag gave til børn Leverandører.

Produkt beskrivelse: 1.Størrelse: CA 75cm 2. Farve:som Billeder 3. Materiale: god PP bomuld 4. Pakning:1 stk i en OPP taske Bemærk: Dette produkt pris ikke nogen batterier. Anvendelse: Installere 3stk AA batterier (IKKE inkluderet), og skub kontakten til ved Modtagelsen af varerne direkte åbn lynlåsen, batteri boks på kontakten for at åbne den PÅ, kan være

Bemærkninger:

1.Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2.Lad 1-2 cm(0.4-0.7 i) fejl for måling af data.

Betalingsmetode

Vi kan kun acceptere Western Union. Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Forsendelse Vilkår

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 3-4 arbejdsdage, når din betaling er gennemført.

Gratis forsendelse ordre vil blive afsendt fra Kina luftpost. Men hvis ordre beløb på mere end$250, vil vi skibet med gratis forsendelse, EMS, som vil ankomme inden for 5-10 hverdage.

Standard Service er Kina post, luftpost . Det tager omkring 18-25 hverdage. Bemærk venligst, at denne service er sporbar. Hvis du bestiller samlede pris, der er mindre end $5,00, denne service er IKKE spores.

Expedited Service er Kina post EMS. Det tager omkring 10-15 arbejdsdage. Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside Eller (China EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af Told eller Vejr eller Ferie Sæson kan være længere end sædvanlig tid. Tilføj yderligere 15-20 dage som en forsinkelse.

Vi er i stand til at tage sig ethvert ansvar for eventuelle brugerdefinerede forsinkelser eller skat.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage (fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet. Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud. Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen. I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Feedback

Efter 4 års succes med at sælge på eBay, besluttede vi at begynde vores nirvana. Vi er i øjeblikket speciale i Kvinders og Kid ' s Fashion. Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde. Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina. Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter. Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Vi er altid stræber efter at tilbyde vores kunder høj produkt kvalitet, rimelige priser, fremragende kundeservice og en pålidelig kreditværdighed. Hvis du kan lide vores produkter, kan du tilføje min shop til dit "Mine Favoritter" - liste.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! 5-stjernede Positiv Feedback er meget vigtig for os. Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Hvis du har problemer, bedes du kontakte os via e-mail når som helst, vi vil besvare for dig, asap.

Mærke DUDU&DIDI
Advarsel no
Form toy
Dyr Kanin
Funktioner Blød, Uddannelsesmæssige, Blottere
Element Type Dyr
Model-Nummer WJ447
Påfyldning PP Bomuld
Materiale Bomuld
Type Plys/Nano Dukke
Højde CA 75cm
Aldersgruppe > 3 år
Køn Unisex
Tema toy
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer