Nyhed Reduced price!
EU ' s Skib, Gratis MOMS! Nema34 12N.m Lukket kredsløb Servomotor 6A L 154mm & 2HSS86H Hybrid Trin-servo Driver CNC-Controller 8A

EU ' s Skib, Gratis MOMS! Nema34 12N.m Lukket kredsløb Servomotor 6A L 154mm & 2HSS86H Hybrid Trin-servo Driver CNC-Controller 8A

kr919.23

Ny vare

På lager

Tags: driver cnc, cnc controller driver, lukket sløjfe, Billige driver cnc, Høj Kvalitet cnc controller driver, Kina lukkede kredsløb Leverandører.

Gode Nyheder Kære venner! Har en god Nyhed fra RATTM MOTOR , vi har lager i UK,Tyskland,USA og AU .Levering skib fra ENGLAND,Germanyr,USA og AU til Europa, USA og AU, Ingen skat, Lav shipping og international standard forsendelse med FEDEX/DHL/UPS en transportform! Levering i USA ikke containa Alaska og Hawaii Disse Eu-lande, der er fri for skatter og afgifter i told: Andre lande for stadig sende fra Kina!!

Pakken indeholder:

1 x 86HSE 154 12Nm Closed-loop-servomotor

1 x HSS86 Servo driver

Ledningsføring:

Red: A+

Grøn: En-

Gul: B+

Blå: B-

2. HSS86 2-Fase Hybrid Stepper Servo Driver

2.1) Oversigt

HSS86 er 2 fase nema 34-serien hybrid stepper servo driver. Det vedtager en ny generation af 32 bit DSP og vector control teknologi, som kan undgå at stepmotoren at miste skridt og sikre nøjagtigheden af motoren. Moment reduktion er meget lavere end open loop stepper motor, når det er ved en højere hastighed. Den høje hastighed og drejningsmoment er øget i stor udstrækning. I mellemtiden det aktuelle kontrolelement er baseret på den belastning, der kan reducere motorens temperatur stiger effektivt, så kan forlænge det ved hjælp af livet af motoren. Den indbyggede sted i position og alarm output signal kan hjælpe den øverste skærm til overvågning og kontrol. Funktion af positionen ultra forskel alarm kan sikre, at maskinen arbejder sikkert. Den lukket kredsløb, er et ideelt forbedring og en god erstatning for open loop system, Udover at det også har en vis funktion af AC-servomotorer, men prisen er kun halvdelen af AC-servo.

2.2) Funktioner

2.2.1 stepmotor lukket kredsløb, aldrig tabe trin.

2.2.2 Forbedre motorens bremsemoment og arbejdshastighed.

2.2.3 Automatisk nuværende regulering, der er baseret på belastning, lavere temperatur stiger.

2.2.4 Velegnet til alle mekanisk belastning (inkluderer lav stivhed skive og hjul), ingen grund til at justere gain-parameteren.

2.2.5 Motordrevet arbejde gnidningsløst og lav vibration, høj dynamisk ydelse ved acceleration og deceleration.

2.2.6 Ingen vibrationer fra høj hastighed for at nul hastighed.

2.2.7 Kørsel nema 34 serie lukket kredsløb stepmotor.

2.2.8 Pulser svar frekvens kan nå frem til 200KHZ.

2.2.9 16 typer microsteps valg, højeste 51200microsteps/rev.

2.2.10 spændingsområde: AC24~70 V eller DC30V~100V.

2.2.11 Over-strøm, over-spænding og position ultra forskel beskyttelse funktion.

2.3 ) Elektrisk Parameter

2.4) Applikationer

Lukket sløjfe stepper system kan anvendes til alle typer små af automatisk udstyr og instrumenter. Som gravering maskine, særlige industrielle symaskiner, stripping maskine, mærkning maskine, skæremaskine, laser phototypesetting, graf, en plotter, en cnc-maskine, automatisk montering af udstyr og så videre.

2.5) Installation Dimension

Betaling Vi accepterer bank TT,kreditkort,moneygram,western union mv Betaling skal ske inden 48 timer fra auktionen sluttidspunktet importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

Problem&Feedback, Bedes du give os opportunityto løse ethvert problem, når du har,vi vedrører dit problem, og vi vil gøre vores bedste for at løse det. Vi er et nyt medlem i ebay nu,og har brug for at forstå begge sider Pls e-mail til os før du ønsker at forlade nogen negativ feedback

Refusion, Når du har pakken,og ikke er tilfreds, varerne eller det andet problem, som er ødelagt,pls fortælle os den detalje grund, og giver fotos, der er Nogen grund påkrævet for alle refusion. Varen skal være i det oprindelige tilstand og ingen fysiske skader. Køber er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger

Kontakt os Velkommen over hele verden kunde henvende sig, og de spørgsmål,vi vil forsøge at gøre vores bedste for at feedback kundens e-mail inden for 1-2 arbejdsdage,hvis ikke pls tjekke mail boks igen, Kundens tilfredshed er meget vigtig for os.

Motor Længde 86x86x154mm
Type Easy Close-loop stepper motor
Model-Nummer 86HSE116/HSS86
Størrelse Nema34
Nuværende 8A Peak
Frekvens 200KHZ
Driver HSS86 2-Fase Hybrid Stepper Servo Driver
Mærke RATTMMOTOR
Spænding AC24~70V or DC30~100V
Drejningsmoment 12Nm
Strømforsyning AC
Encoder linjer Tusind
Motor Type Stepper Motor
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)
Pakke Vægt 6.9kg (15.21lb.)
Enhed Type Sæt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer