Nyhed Reduced price!
Gratis forsendelse blikkenslagerværktøjer hånd-trykprøvepumpe hånd bevægelse 2,5 mpa/25kg vakuum vand pumpen til vandtryk test

Gratis forsendelse blikkenslagerværktøjer hånd-trykprøvepumpe hånd bevægelse 2,5 mpa/25kg vakuum vand pumpen til vandtryk test

kr276.72

-5%

kr291.31

Ny vare

På lager

Tags: pumpe til, vakuum pumpe vand, hånd-trykprøvepumpe, Billige pumpe til, Høj Kvalitet vakuum pumpe vand, Kina hånd-trykprøvepumpe Leverandører.

start

afslutning

Gratis forsendelse blikkenslagerværktøjer hånd-trykprøvepumpe hånd bevægelse 2,5 mpa/25kg vakuum vand pumpen til vandtryk test

Butik annoncering:

Vi alle varer fabrikken direkte salg med strenge krav til kvalitet

forsikringen, kan du købe råvare, produkt foto med JIANHUA varemærke!

Model nummer Oprindelsessted Pres Vægt, Navn, Materiale Rate af vand suge per slagtilfælde Mærke JH-S2 Kinas fastland 25 kg/cm2 2,3 kg manuel tryktest pumpe Stål 15 ml JIANHUA

Anvendelse:

Manuel test pumpe er den vigtigste test instrument til måling af trykbeholder udstyr, den højeste arbejdstryk på op til 800 kg/cm2.. Inden 0 ~ 800 kg/cm2 på ethvert tidspunkt af det korrekte tryk for hydrostatisk test, som er almindelig anvendt i den kemiske industri, byggeri, vvs -, olie -, kul -, metal -, videnskabelige system, skibsbygning og andre brancher. Særlige prøvning af trykbeholdere og trykbærende udstyr, rør, ventiler, gummi beslag og andet pres enhed under pres.

Drift og underhold:

1.Alle de komponenter, der skal efterses, hvis forbindelsen er stram eller ej, før test pumpe, trykmåler, er normal eller ej, er i og ud af conduit er installeret, skal pumpen arbejder medium for 5 ~ 50 ° C varmt vand, emulsion eller viskositet ⊃2; /s af olie. Forbud mod anvendelse af sediment og andre forurenende stoffer, der ikke har rent vand.

2. For at forbedre effektiviteten af test, der er målrettet beholdere eller udstyr, der kan fyldes med vand i første omgang, og tilslut derefter trykket på pumpen udløbsrøret.

3. I processen med at teste, hvis det findes luften,kunne åbne vand ventilen, indtil den luft, der kommer ud til sidst.

4.I processen af det pres, hvis du finder noget vand, der siver fænomen, bør straks ophøre med at arbejde for inspektion og reparation, er det er strengt forbudt under lækage fortsætte med at øge presset.

5. Efter afslutningen af testen, for at løsne vand ventil, pres, slip, for at undgå beskadigelse af trykmåler.

6.Har kørt off vandet i pumpen, når du lægger den væk efter brug, suget ind i en lille mængde olie, for at forhindre korrosion.

BILLEDE:

Om billedet : Alle vores billeder er taget i form af det oprindelige produkt billeder , grafisk behandling er ikke blevet forbudt at kopiere og stjæle!

Om os:

Business-Type:

Producenten

Vigtigste Produkter:

rørskærer,rør svejsning maskine,tryktest pumpe blikkenslager værktøj osv.

Beliggenhed:

Zhejiang, Kina (Hovedlandet)

År Etableret:

2003

År start eksport:

2006

Antal Ansatte:

50 - 100 Personer

Den Samlede Årlige Omsætning:

US$5 Millioner

De Vigtigste Markeder:

Østeuropa, Sydamerika, Vesteuropa, Midt Øst, Oceanien

Produkt Certificeringer:

CE -, CE -, CERTIFIKAT, REGISTRERING

Zhuji City Diankou Shenghai Electron Metaller Fabrikken ligger i Zhejiang-provinsen, Kina, er en fremstillingsvirksomhed, der er specialiseret i pipeline værktøjer, rørskærere, rør, maskiner, fittings til stuksvejsning maskiner, vvs-rør og fittings, køle-værktøjer og anden hardware værktøjer, avanceret produktionsudstyr og teknologi.

Vores produkter har bestået godkendelse af ISO9001: 2000 kvalitetsstyring system, vores årlige output kapacitet, der indtager førstepladsen i den hjemlige industri, vores produkter har en enorm udbredelse på markedet mere end 80% af vore produkter eksporteres til Asien, Sydamerika, Nordamerika, Europa, Mellemøsten, Oceanien, Afrika og så videre, og er givet høje roser fra vores kunder.

Her er vi hjerteligt velkommen til vores venner fra både ind-og udland til at slutte sig til os og skabe en strålende fremtid! Vi er villige til at indgå forretningsforbindelse med dig på grundlag af lighed og gensidige fordele! Hvis der er noget vi kan gøre for at hjælpe dig, vil vi være mere end glade for at gøre det. Vi kan forsikre dig vores bedste service til alle tider! Vi opfordrer til en fortsættelse af din tillid og støtte!

Brug Vand
Oprindelsessted
Standard eller ikke-Standard Standard
Pakke Størrelse
Magt Hånd
Sats på suge vand pr slagtilfælde
Materiale stål
Farve gul
Brændstof Manuel
Mærke JIANHUA
Teori Stempelpumpe
Anvendelse Vandtryk test
Vægt 2.3kg
Anvendelse
Kapacitet 5L
Pres 25 kg/cm2
Model-Nummer JH-S2
Struktur Stempelpumpe
Pakke Størrelse 31cm x 19cm x 11cm (12.20in x 7.48in x 4.33in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 2.5kg (5.51lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer