Nyhed Reduced price!
Et stykke Toilet med Macerator, der er Indbygget I Basen, Hvid

Et stykke Toilet med Macerator, der er Indbygget I Basen, Hvid

kr3 672.01

Ny vare

På lager

Tags: toilet pumpe, macerator toilet, pump pump, Billige toilet pumpe, Høj Kvalitet macerator toilet, Kina pumpe pumpe Leverandører.

Produkt Beskrivelse

Vi installerer en stærk male pumpe motor indersiden af keramisk toilet, male pumpe motor kan skære toielt papir, det vigtige er, at denne slags toilet kan installeres hvor som helst, du ønsker. Fordi det ikke behøver det store hul for afløb, kun 32 mm eller 40 mm rør. Det pumpe 5 meter højere og 50 meters længde. Så hvis du ønsker at ændre det gamle hus, eller du ønsker at installere et toilet i kælderen / kælder, vores emne er de bedste valg.

Hvad Er en Maceator Toilet?

Maceration giver mulighed for toiletter til at blive installeret i et lavt vandtryk områder ved hjælp af en mekanisme til at skære op for menneskeligt affald.

Størrelse

Udblødning toilet har samme størrelse som almindelige toiletter. Den eneste forskel er, at installere en grind pumpe inde i toilettet.

Hvad De Gør

Efter skylning, hvad der var i de toilet, som er sendt til maler pumpe og er skåret op i en semi-flydende blanding.

Hvorfor De er Vigtige

Anvendes i lavt vandtryk områder, og nedenfor spildevand linjer, udblødning af toiletter er i stand til at sende affald til kloak linje, på grund af det faktum, at affaldet er blevet liquidized.

Overvejelser

Maceating toiletter brug ikke mere vand end alle andre normale toiletter, og er endnu mere miljøvenlige end nogle ved at bruge mindre vand per skyl.

Fordele

De kan installeres hvor som helst, og det er ikke nødvendigt at skære i beton, bryde mure eller trække op fliser, når du installerer.

Dette er macerator toilet specifikation.

Dette er lageret.

Struktur Tandhjulspumpe
Brændstof Elektrisk
Model-Nummer SFT600
Teori Elektromagnetisk Pumpe
Standard eller ikke-Standard Standard
Anvendelse Spildevand
Brug Vand
Magt Elektrisk
Pres Lavt Tryk
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 35.0kg (77.16lb.)
Pakke Størrelse 60cm x 43cm x 54cm (23.62in x 16.93in x 21.26in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer