Nyhed Reduced price!
2017 Hot Trend Kvinder Perspektiv Bunden Shirts Stå Krave Mesh Blonde Lang-ærmet bluse Sexet Grundlæggende Top til Kvinder

2017 Hot Trend Kvinder Perspektiv Bunden Shirts Stå Krave Mesh Blonde Lang-ærmet bluse Sexet Grundlæggende Top til Kvinder

kr53.03

Ny vare

På lager

Tags: bluse sexet, sexede bluse, sexy blonde bluse, Billige bluse sexet, Høj Kvalitet sexede bluse, Kina sexy lace blouse Leverandører.

produkt detaljer

One size (passer ikke til alle)(cm)

Skulder 32-37, Buste 84-90, Ærme 53-57, Længde 60

2-4cm fejl

størrelse

bemærk : den følgende information er kun til reference . kontakt sælgeren for at få detaljerede oplysninger .

Om produkterne

Fotos i fuld overensstemmelse med produkter. Alle fotos er taget af professionelle under studio belysning og justeres i forskellige computer indstillinger. Så kan der være lille farve variation på forskellige seere' computere og mobiltelefon skærm. Hvis du er følsom over for farver, skal du være forsigtig med at købe.

Om shipdate

Vi har forberedt tilstrækkeligt materiel til at sikre, at enhver ordre kan sendes ud i 3-5 dage. I alle tilfælde har vi ikke, vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at sikre, at din forsendelse kan være godt behandlet.

Om forsendelse

Vi tilbyder standard registreret luftpost forsendelse til hele verden. I henhold til tidligere erfaringer, det kan nå de fleste af de lande, om 15-50 dage. Ud over at vi også give forskellige hurtig forsendelse, såsom epacket, aramex, dhl, fedex, tnt, ems og så videre. Kontakt os for information, når de har brug for det.

Om afkast

Vi acceptere vender tilbage inden for 7 dage, efter du har logget af den parcel. For hovedparten vender tilbage, I Kina er der mange komplicerede dokumentation, der kræves for at klare importere varer. Så, vi ka n ikke acceptere bulk afkast, bortset fra det VIRKELIGE problem med kvaliteten. Grossister nødt til at være omhyggelig med at tænke, før køb. Bemærk sørg for, at genstande er helt nye med pakke/tags og uden lugt (røg/parfume).

Om samarbejde

Vi glæder os over alle ordrer, uanset små eller bulk. Vi vil tage sig af dine ordrer og gør vores bedste for at tjekke det før forsendelse. Men i tilfælde af problemer, bedes du kontakte os i god tid, inden de forlader dårlige anmeldelser. Vi forstår, at du ønsker at fortælle sandheden om, hvordan du føler om dette køb, og vi kan ikke være i stand til at løse alle dine problemer til din tilfredshed. Men vi har altid lytte til din stemme, hvis du kommer til at tale med os. Vi vil tage bedre pleje af dig i fremtiden, for at forhindre ikke at begå den samme fejltagelse, uanset hvis fejl det er. Men hvis du bare lade dårlige anmeldelser uden at tale, er vi ikke i stand til at forstå problemet og kan ikke hjælpe dig på alle. Vi ser frem til en lang tid relashion med dig. Derfor, lad os løse problemerne i fællesskab!

Stof Type Klædes
Dekoration Ingen
Mønster Type Geometriske
Ærme Stil Almindelig
Ærme Længde(cm) Fuld
Størrelse One Size
Tøj Længde Almindelig
Krave Rullekrave
Stil Mode
Materiale Polyester
Køn Kvinder
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer