Nyhed Reduced price!
Der vises 4 Guitarer fra Sag/Magic Tricks/ Scene Magi

Der vises 4 Guitarer fra Sag/Magic Tricks/ Scene Magi

kr1 153.10

-5%

kr1 213.79

Ny vare

På lager

Tags: magic tricks, Scene Magi, trick magi, Billige Magiske Tricks, Høj Kvalitet, scene magi, Kina trick magi Leverandører.

Der vises 4 Guitarer fra Tilfældet guitarer er lavet af træ. De er som rigtige guitarer. Alle i en handy kuffert for let transport. Dette element er så smuk med særlige renhed og har høj kvalitet. Vises guitar fra tasken er meget forbløffende. Det har en særlig begejstring for dit publikum på scenen. En helt forbløffende vises handle, hvis du synes ikke ÉN, men FIRE fuld størrelse guitarer fra en kuffert. BEMÆRK: NUVÆRENDE STIL ER DEN RØDE FARVE, SAMME BILLEDE SOM NEDENFOR: OGSÅ DEN BÆRETASKE I SORT I STEDET FOR SØLV MAX. Service:

Vi garanterer, at du vil være tilfreds med vores service og prodcuts. Vi vil aldrig lade nogen af vores kunder lider tab. I tilfælde, har du modtaget nogen defekte varer fra os, bedes du underrette os immediatedly efter modtagelsen af den pågældende vare. Og give os det beskadigede foto eller video. Så vi vil helt sikkert bære ansvaret for at acceptere din returnering i henhold til vor genkomst og restitution politik.

Retur & Politik For Refundering

Hvis du modtager en vare som er beskadiget eller defekt, bedes du underrette os inden 7 dag for at opnå en tilladelse til at vende tilbage. Vær opmærksom på, at køber skal være ansvarlig for den returnerede forsendelse omkostninger, og den beskadigede/defekte varer skal returneres til os, forsvarligt emballeret og indpakket.

Efter at vi har modtaget den vare, vi vil undersøge og teste den defekte varer. Hvis vi finder de fejl, der er beskrevet i din besked,

vi sender dig en erstatning for det defekte varer i din næste ordre. Eller køber kan betale for at sende shipping cost og bede om et nyt produkt. Ellers, du får refunderet pengene.

Bemærkninger: for den menneskeskabte beskadiget, køberen skal overtage det fulde ansvar

Type Stor Prop
Performance Form Scene Magi
Funktioner Tryllekunstnere,Professionel,Fase
Størrelse One Size
Materiale Træ
Farve Rød,Chokolade
Der Er Vejledning I Prisen Ja
Aldersgruppe Voksne
Køn Unisex
Mærke King Magiske
Pakke Vægt 8.5kg (18.74lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 54cm x 45cm x 22cm (21.26in x 17.72in x 8.66in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer