Nyhed Reduced price!
Høj Kvalitet Pige Ure Relogio Feminino Luksus Mærke Kvinder Kjole Guld Rustfrit Stål Mekanisk Diamanter, Ure Dame WristWaches

Høj Kvalitet Pige Ure Relogio Feminino Luksus Mærke Kvinder Kjole Guld Rustfrit Stål Mekanisk Diamanter, Ure Dame WristWaches

kr132.35

-10%

kr147.06

Ny vare

På lager

Tags: wristwach, Billige wristwach, Høj Kvalitet Pige Ure Relogio Feminino Luksus Mærke Kvinder Kjole Guld Rustfrit Stål Mekanisk Diamanter, Ure Dame WristWaches.

Om tilbagelevering af showet:

Før levering, har vi en speciel person, for den mængde af varer, kvalitet, emballage for en omfattende kontrol og inspektion, for at forhindre, at kvaliteten af varerne ud af lageret til kunderne. Kan også undgå modtagelsen af varen til hinanden for at bringe unødvendige problemer og ubehagelige, men da det er engros, antallet af forsendelser, som er store, og nogle gange er det svært at sikre, at hvert enkelt produkt, der vil ikke forekomme små fejl. Hvis kvaliteten af de enkelte produkter, emballagen er beskadiget, FedEx knust, små fejl. Vær venlig ikke at tale om, hvordan Taobao er, hvordan man løser den løsning, du skal vide, at her er Alibaba, der her er at gøre en gros. Taobao som produkter, der kan sælges flere gange, og vi stort set kun tilføje 10 procentpoint, nogle endda mindre end.

Du før modtagelsen, skal du sørge for at kontrollere, at emballagen er intakt, bestemmes, at der ikke er nogen tegn på skader eller unormal modtagelse, såsom karton emballage er beskadiget, bedes du før postbudet ikke har forladt venligst rettidig beholdning af varer ind og mødes problem med kvaliteten, eller antallet af forkerte, når de postale levering medlem til at kontakte os: 0663-8621113/15986911892 såsom modtagelse af varer ure er beskadiget, modtog varer, der er i dag med online kundeservice Hej, for at undgå skader på produktet billeder, der sendes til os og vores kolleger, at du gør registrering eller foretage tilsvarende behandling.

Om tilbagelevering af specifikke løsninger: (når der sælges varer, kvaliteten problemet, ikke at vende tilbage service. Har spørgsmål, bedes du kontakte vores kunde service inden for syv dage.

Planen er: hvis modtagelsen af ankomsten af de ure, der er beskadiget eller har problemer med kvaliteten, bedes du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af varen til vores kundeservice. På grund af den lille engros overskud er meget lav, mindre end 500 yuan af følgende problemer med kvaliteten af produktet tilbage, hver betaler halvdelen af portoen. Kontakt os, e-mail, kan du hjælpe os med god emballage-produkter, købere betale returportoen, vi har modtaget bekræftelse bekræftelse, godtgørelse af ti yuan fragt til alipay.

Sag 2: såsom ankomst uret er beskadiget eller har et problem med kvaliteten, i nummer et eller to, så første akkumuleret, dag penge med online kundeservice Hej, skader på produktet billeder, der sendes til os, eller til at blive vist problem med kvaliteten, og vi beskriver, vores kolleger, at du gør et godt stykke arbejde registrering, senere købe den kumulative skader nåede op på 200 yuan eller så vær disponibel hår tilbage, skal du sende det tilbage til se på dit næste køb sendt sammen med modtaget. Kontakt os, e-mail, kan du hjælpe os emballagen, at betale den fragt, vi har modtaget bekræftelse bekræftelse, godtgørelse af ti yuan fragt til alipay.

Ordningen tre: menneskeskabte skader kan kun hjælpe med at reparere. Fragt er kundens engagement. Bevægelse for gratis at hjælpe med at reparere problemet, at det er nødvendigt at udskifte dele af problemet, i henhold til de forskellige dele af udgifterne til de tilsvarende afgifter. Hvis du finder det svært at acceptere, eller blot ønsker at foretage en overførsel, skal du vælge omhyggeligt, fordi du er vælge den leverandør, vi er også i valg af kunder, vi ønsker kun at vælge et langsigtet samarbejde med kunder.

Vandtæthed Dybde 3Bar
Element Type Mekaniske Armbåndsure
Bånd Bredde 14mm
Køn Kvinder
Stil Fashion & Casual
Bandet Materiale Type Rustfrit Stål
Lås Type Foldespænde med Sikkerhed
Bokse & Sager Materiale Ingen pakke
Model-Nummer GUOU
Farve Hvid, Sort, Lilla
Sag Materiale Legering
Bevægelse Kvarts
Dial Diameter 30mm
Sag Form Runde
Sagen Tykkelse 8mm
Mærke GUOU
Funktion Vandafvisende
Skive Vindue Materiale Type Hardlex
Bandet Længde 20cm
Pakke Vægt 0.12kg (0.26lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer