Nyhed Reduced price!
Blå Baby Prinsesse Kjole Børn Kjoler Til Piger, Tøj Til Børn Tøj Reine Des Neiges Vestidos Roupas Infantis Menina

Blå Baby Prinsesse Kjole Børn Kjoler Til Piger, Tøj Til Børn Tøj Reine Des Neiges Vestidos Roupas Infantis Menina

kr101.64

Ny vare

På lager

Tags: børn kjoler for piger, kjoler til piger, kids kjole, Billige børn kjoler for piger, Høj Kvalitet kjoler for piger, Kina kids kjole Leverandører.

Blå Baby Prinsesse Kjole Børn Kjoler Til Piger, Tøj til Børn Tøj Reine Des Neiges Vestidos Roupas Infantis Menina Farve: Blå Størrelse: 110(2T), 120(3T), 130(4T), 140(5T), 150(6T, 7T) EN ge: 2-7 år størrelser er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer. Check venligst specifikationerne før du afgiver og orden. Normalt er der rimelig måling godtgørelse i størrelsen. Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os. Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve reflektion i skærmen, belysning, baggrund osv. Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt. Vi lover, at vi kontrollere varerne før levering. Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti, hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds, kan du returnere varen til os i dens oprindelige stand til en refundering eller ombytning. Før maile os tilbage for den vare, bedes du kontakte os for nærmere retur & exchange instruktion. Vi vil vende tilbage alle dine penge, undtagen forsendelse og ekspeditionsgebyrer efter vi har modtaget din retur varer. Varer sendes med Groendalspark.dk Gratis Forsendelse til alle lande. Hvis du ønsker EMS, DHL, FedEx, TNT og UPS shipping metode, bedes du kontakte os om nærmere oplysninger. For at sikre, at du modtager din ordre skattefri ved import, vil vi erklære mindre værdi af parcel for at undgå høje skatter, når du modtager varerne. Denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af det produkt, og gælder muligvis ikke for lande med forskellige told-regler.

Betaling forventes at blive modtaget inden for 3 dage af auktioner tæt. Betalingsmetoder der er Beskyttet af Escrow: Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes. Derfor er din feedback er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du forlade os positiv feedback og 5 stjerner. Tak. Du bedes kontakte os, før de forlader en negativ neutral feedback. Vi vil arbejde med dig for at løse problemerne.

Mønster Type Dot
Model-Nummer KD009
Med indbygget Bh No
Kjoler Længde Knæ-Længde
Stil "Europæiske og Amerikanske Stil
Kid OS Size 2T, 3T, 4T, 5, 6, 7
Køn Piger
Størrelse 110(2T), 120(3T), 130(4T), 140(5T), 150(6T, 7T)
Krave O-Hals
Navn På Afdeling Børn
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Silhuet Bolden Kjole
Farve Rød
Ærme Stil Almindelig
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Alder 2-7years
Dekoration Pynt
Materiale Polyester,Bomuld
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 25cm x 2cm (11.81in x 9.84in x 0.79in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer