Nyhed Reduced price!
KLV Elastisk Kvinder Leggings Kvinder Nye Leggings Til Yuga Bodybuilding Fitness Tøj, Tøj Til Kvinder Bukser Grå Bære Legging

KLV Elastisk Kvinder Leggings Kvinder Nye Leggings Til Yuga Bodybuilding Fitness Tøj, Tøj Til Kvinder Bukser Grå Bære Legging

kr39.36

-8%

kr43.22

Ny vare

På lager

Tags: kvinder leggings, nye leggings, leggings kvinder, Billige kvinder leggings, Høj Kvalitet nye leggings, Kina leggings kvinder Leverandører.

Beskrivelse: 100% helt nye og høj kvalitet bukserne har en god elastisk og dejlig Luft permeabilitet, hvilket er behageligt for dig at bære Sit specielle design vil gøre dig til at se unik Behagelig at røre ved og bære Det er en god gave til din kæreste, din familie og din ven med at Holde dig smuk hele tiden Bukser kun, andet tilbehør ikke inkluderet Køn: Kvinder Materiale: Polyester, bomuld Type:Bukser Størrelse:S/M/L Farve: Sort/Rød Størrelse: 1 PC på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Tak! Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din, skal du tillade, 1-3CM adskiller sig på grund af manuel måling, tak! 1 inch = 2.54 cm Pakken indeholder: 1 x Bukser(Uden retail package)

Forsendelse:

Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Generelt,vil vi sende varer så hurtigt som muligt, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer,broderage gebyrer,told og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,og køberne er ansvarlig for told. Jeg forstår, at du er bekymret for, om eventuelle ekstra udgifter til de poster.Baseret på tidligere erfaringer.

FAQ:

1.Er der nogen tracking Nummer for min vare?

Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan se den ved forsendelse staus på hjemmesiden.

2. Er produktet samme som fotos?

Ja, alle billeder er reelle. Vi tog disse billeder af os selv.

3. Hvilken størrelse passer mig?

Vi foreslår, at du kig på vores størrelse forslag skemaet nedenfor, og vores størrelse chart, hvis du er normal figur. hvis du har speciel figur, bedes du kontakte os ( fortæl os din højde og vægt, bryst, talje, hofte størrelse ).

4. Kan du erklære lavere værdi?

Ja, normalt vil vi erklære $10-$20 for små pakker (1-5 stk.). Hvis du har specielle ønsker, så kontakt os.

5. Jeg er en forhandler,jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen?

Hej,tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, bedes du sende en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage.køberen vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Stil Casual
Længde Ankle-Length
Model-Nummer 7A00183-BKS
Størrelse S, M, L
Materiale Bomuld,Polyester
Talje Type Høj
Stof Type Klædes
Mærke KLV
Mønster Type Solid
Køn Kvinder
Tykkelse Standard
Element Type Leggings
Pakke Størrelse 10cm x 15cm x 20cm (3.94in x 5.91in x 7.87in)
Pakke Vægt 0.18kg (0.40lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer