Nyhed Reduced price!
RJ45 Ethernet-Kabel Manager arrangør 1U 19

RJ45 Ethernet-Kabel Manager arrangør 1U 19" Tommer metal med 12 slot Rack Mount Horisontale Kabel management for net-kabinettet

kr122.60

Ny vare

På lager

Tags: rack-kabel organizer, netværk cable management, kabel-arrangør rack, Billige rack kabel organizer, Høj Kvalitet netværk cable management, Kina kabel-arrangør rack Leverandører.

Styrer og Organiserer Kabler til Forbedret Ydeevne og Effektivitet

• Effektiv kabel management i high-density IT-miljøer, der kan føre til øget udstyr effektivitet og ydeevne. Få den ideelle kabel management-løsning med BELNET 1U 1U Horisontale Kabel-Manager. Dette produkt hjælper med at fjerne kablet stress, reducerer muligheden for afbrydelser og holder kabler organiseret og ud af vejen for en bedre rack kabinet luftstrøm . Med en bekvem 1U form faktor og indgår montering af hardware dette produkt tilbyder en bred vifte af nem installation-optioner.

At organisere Kabler og Alsidig Installation

• Ved at reducere kabel stress og routing kabler korrekt, kan du minimere risikoen for kostbare afbrydelser eller kabel fiasko. Øget luftstrøm med rette kabel management hjælper også med at øge systemets ydeevne og undgå dyre fejl, der fører til nedetid, skader og tab af data . Dette produkt hjælper dig med at holde kabler pænt organiseret og under kontrol i alle IT-miljøer.

• Dette produkt er udstyret med en 1U form faktor, der gør det muligt at installere overalt i et kabinet eller åbne rack, hvilket giver en bred vifte af fleksibilitet ved installation. Det er udstyret med alle de nødvendige hardware, hvilket gør installationen hurtig og let.

Heavy-Duty Konstruktion og 5-Års Garanti

• Lavet med heavy-duty, koldvalset stål, dette produkt er designet til at modstå daglig brug i high-density IT-applikationer. Det har en finger kanal med cover design, som giver en endnu mere luftstrøm til at holde følsomme udstyr til at udføre på sit højeste.

• Dette produkt leveres med en 5-års garanti og er i overensstemmelse med RoHS for ekstra ro i sindet.

Størrelse 483mm*65mm*44.5mm
Kabinet Standard 1U 19 Tommer
Mærke BELNET
Materiale koldvalset stål
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer