Nyhed Reduced price!
Stort Træ med Grønne Blade Butterfly Citat standardklæbemiddel Aftagelig Decals Home Decor Vægmaleri til Soveværelse Stue DIY Wall Stickers

Stort Træ med Grønne Blade Butterfly Citat standardklæbemiddel Aftagelig Decals Home Decor Vægmaleri til Soveværelse Stue DIY Wall Stickers

kr35.62

-28%

kr50.15

Ny vare

På lager

Tags: dekoration murale, Home Decor, vægmaleri til væggen, Billige dekoration murale, Høj Kvalitet home decor, Kina vægmaleri til væg-Leverandører.

Materiale: Transparent PVC-Produkt opsætning størrelse : Ca 60*90cm Konvertering: 1 inch = 2.54 cm , 1 cm = 0.3937 tomme Flytbare betyder, at du kan slippe af med den sticker på væggen, når du ikke ønsker det på den længere, og det kan bruges igen. Prøv at undgå at stikke det for alt for mange gange, ellers stickness kan blive afvist. Du kan have dine børn hjælpe dig med at sætte klistermærker, så de kan have det sjovt med at tilpasse deres helt egen plads,også kan tjene som en iøjnefaldende dekoration. Mærkaten kan placeres på væggen, køleskab, flise-og enhver anden hård overflade steder. Du kan sætte klistermærker på din egen ordre uanset hvad det måtte være. Kan du løfte det forsigtigt af med en skarp værktøj som knive og holde det et andet sted, det kan bruges til mange gange, hvis de anvendes korrekt.

Bemærk : 1. Størrelsen er gratis. Den endelige størrelse afhænger af din DIY design, i det billede, vi give bare ét eller nogle eksempler på vis.

2. Billeder kan variere lidt fra faktiske emne, skyldes at belysning og farve kalibrering af hver enkelt skærm. Opmærksomhed: 1. Når du modtager de klistermærker, vil det være rynket på grund af pakning.Undlad venligst at bruge det på dette tidspunkt. Sætte det i fladskærms sted først, vent, indtil de klistermærker åbnet, og drej udfoldet helt. Dette vil holde stickness. Ellers er det ikke ville holde sig til væggen.

2. Du er nødt til at gøre sikker på overfladen isclean og tørre, før du holde fast i det. Enhver fedtet snavs eller vand vil påvirke theperfection af mærkaten. Nogle gange kan der være nogle bobler vises i bigstickers, hvis dette sker, skal du fjerne den boble eller bare pin det. Når thewall er våd på grund af nogle uforudsete årsager, kan det have en dårlig indflydelse på thesticker, når dette sker, så tør væggen og mærkat med en airblower eller blot holde fast i det igen, når væggen er tør.

Instruktion til aftagelige vægklistermærker brug

1) . Rydde op i overfladen, hvor du ønsker at sætte mærkaten.

2) . Rive mærkat fra kroppen papir.

3) . Sæt mærkaten på det sted.

4) . Tryk på hele klistermærke i samme niveau, hvis der er nogen boble inde pierce det.

Betaling

1. Vi accepterer Alipay her

2. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW

Levering oplysninger

1. Vi sender normalt til bekræftede leveringsadresse.Hvis du ønsker at ændre din shipping adresse,bedes du kontakte os i god tid.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.

2. Vi sender til hele verden (med undtagelse af nogle langt og fjerntliggende områder). Alle emner vil blive arrangeret shipping inden for 5 arbejdsdage efter betaling ryddet.

3. Skatter og afgifter: Køber vil være ansvarlig for eventuelle told/afgifter.

Vender tilbage

100% køber tilfredshed er vores mål. Købe med tillid. Hvis du har nogen bekymring om vores produkt/service, bedes du kontakte os først. Vi vil tilbage til dig indenfor 48 timer ( undtagen i weekenden) og løse dette for dig, snart med erstatning eller kompensation. Tak!

Feedback

Vi er afhængige af vores omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes. Derfor er din feedback er meget vigtig for os som bedre scores påvirke vores søgning placering på Groendalspark.dk.

Vi ville gerne tjene dine gode tilbagemeldinger og 5 stjerner.

Din handling vil hjælpe os med at tilbyde vores mælk og brød.

Hvis vi ikke har givet dig grund nok til 5-stjernede karakterer på hver enkelt kategori så lad os det vide, så vi kan gøre bedre.

Kontakt os

Giv os besked hvis du har noget problem. Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bestræbelse på at løse problemer. Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.

Specifikation Single-piece Package
Produkt Størrelse Ca 60*90cm
Model-Nummer AY886
Mønster Fly Wall Sticker
Klassificering Til Væggen
Tema Landskab
Mærke heatboywade
Scenarier Væggen
Stil Moderne
Farve Grøn
Materiale Plast
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 58cm x 8cm x 8cm (22.83in x 3.15in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.21kg (0.46lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer