Nyhed Reduced price!
1M USB 3.1 Type-C han til USB 2.0 Type A Male Kablet til Nokia N1 for MSI Gaming-Notebooks

1M USB 3.1 Type-C han til USB 2.0 Type A Male Kablet til Nokia N1 for MSI Gaming-Notebooks

kr6.19

-7%

kr6.68

Ny vare

På lager

Tags: usb-3.1 type-c, kabel til, USB-3.1, Billige usb-3.1 type-c, Høj Kvalitet kabel til, Kina usb 3.1 Leverandører.

Beskrivelse: 100% Helt nye og høj kvalitet, Type C-stikket er det nye design til USB-3.1. USB-3.1 side er en to-side sæt. Både opadgående og nedadgående sider er den samme, hvilket betyder, at USB-3.1 type C-interface kan indsættes med enten opad Reversible Design for Type C-stik USB-3.1 Type C han til USB 2.0 Type A Male kabel, der understøtter dataoverførselshastigheder på op til 6-8 Gbps. Type C er den nye fremtidssikret forbindelsen standard levere hurtigere hastigheder, forbedret effektivitet og et banebrydende, lav profil fuldt reversible og brugervenligt design Bagud kompatibel med eksisterende USB 3.0&USB 2.0-enheder, der gør Det muligt at forbinde elektroniske enheder med type C interface til en PC eller bærbar computer, HD-DVD, Printer, Mobil HARDDISK, Blu-ray-brændere og lignende enheder. Data Synkronisering og Opladning. Plug and Play.

Specifikation: - Stik EN: USB 2.0 Type A han Stik B: USB 3.1 Type C Mandlige Kabel-Længde: 1 Meter-Farve: Sort, Hvid

Kompatible enheder til dette kabel kan nævnes:

For Nokia N1 Tablet

For Chromebook Pixel 2015

For MSI Gaming-Notebooks

For 12" Macbook Retina osv.

Pakken indeholder: 1 * USB 3.1 Type-C han til USB 2.0 Type A Male Kabel

Vær venligst Bemærk: Elementer, der vil blive omemballeret at gemme dine forsendelsesomkostninger & at være miljøvenlig. Vi garanterer vil varen blive beskyttet godt i buble tasker, Ingen retail box!

Vær venligst bemærk : Elementer, der vil blive omemballeret at gemme dine forsendelsesomkostninger & at være miljøvenlig. Vi garanterer vil varen blive beskyttet godt i buble tasker, Ingen retail box! Worldwide shipping bortset fra de områder, der er udelukket på "Fragt og betalinger" for detaljer. De fleste ordre vil blive afsendt inden for 1-3 hverdag efter modtaget betaling. Varer sendes med luftpost, 15-25 arbejdsdage, til de fleste lande og områder, henvises til tabellen nedenfor for leveringstid. Ekstra told eller importafgifter er ikke inkluderet i prisen.

Russiske Føderation , og det tager normalt ca 25~50 dage, Pls give en lille forsinkelse.

Brasilien , der normalt tager omkring 30~60 dage. Pls give en lille forsinkelse.

Garanti 1-års garanti, købe med tillid. I tilfælde af at den vare, du har modtaget er forkert, skal du tage fotos og kontakte os. Vi vil sende dig en korrekt én. Hvis du ikke er tilfreds med varen, mens den er i god stand, bedes du returnere den til os inden for 30 dage. Vi vil enten sende dig et nyt eller give dine penge tilbage. Hvis varen ikke virker efter 30 dage, skal du tage fotos eller videoer, og kontakt os. Vi vil sende dig en ny så snart vi har modtaget den defekte vare.

Returnerer Vi accepterer Groendalspark.dk returret. Køber betaler returforsendelse. Vi stræber efter 100% kundetilfredshed

Feedback

Tak og nyd at købe fra os på Groendalspark.dk!

Kommunikation er vigtig. Kontakt os venligst for eventuelle problemer og løsninger. Vi lover at svare dig inden for 24 timer. Vær venlig at bemærke, at vores arbejdstid er:

09:00-18:00 GMT+8, HongKong tid. Mandag til lørdag.

Farve sort, hvid
Type USB
Har Detailemballage No
Længde 1m
Kompatible Mærker Nokia
Mærke Huayang
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.03kg (0.07lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer