Nyhed Reduced price!
Magiske Eliksir - Reg. Størrelse (TERNING),Magiske byggesten - Magic Tricks,Tæt Op,prop,illusion

Magiske Eliksir - Reg. Størrelse (TERNING),Magiske byggesten - Magic Tricks,Tæt Op,prop,illusion

kr99.98

-13%

kr114.94

Ny vare

På lager

Tags: magic tricks, trick magi, cube trick, Billige Magiske Tricks, Høj Kvalitet trick magi, Kina cube trick Leverandører.

Magiske Eliksir - Reg. Størrelse (TERNING)

Dette er en stor effekt, der indeholder en lille magi og puslespil færdigheder! Dette er en fantastisk effekt, når som helst, men rigtig god Ferie, når du er underholdende venner og familie.

Effekt:

Pete Biro fjerner 10 marmoreret gader fra en smukt dekoreret hård kasse. Stykkerne danner et rektangel 14 ved 12 cm, rundt som en hvid ramme passer lige præcis - et puslespil.

Pete fortæller publikum, der ud over at købe denne smukke puzzle box, købte han også et dyrt potion (hvor han viser derefter en lille flaske med væske), i en langt højere sum, så puzzle box.

Joe Stevens på Stevens Magic forsikrede mig, at det var den oprindelige eliksir, som Merlin, selv bikset sammen. Uden eliksir ingen kunne nogensinde finde ud af puslespillet.

Bare for sjov, Pete beslutter sig for at forsøge at løse puslespillet uden at bruge den drik - og til sin forundring og skuffelse, han er i stand til at gøre det uden at bruge så meget af en dram af den magiske elixir! Pete, tænker at indse, hvor meget han har brugt af særlig mikstur, løber straks tilbage til Stevens Magi til at lægge til Joe for at sælge ham dyrt eliksir, at han ikke selv har brug for!

Joe hilser Pete og siger, "Vær rolig! Jeg glemte at give dig en af brikkerne i puslespillet!" Igen, Pete blade Stevens Magi og går hjem med ekstra stykke. Han får ud af sin flaske dyre potion, men før han åbner han igen forsøger at løse det første (uden brug potion) - han endnu engang en succes! Nu er han virkelig gal!

Han vender tilbage til Stevens Magi og denne gang Joe siger, "jeg er ked af, at Pete, du ikke vil tro mig, men at jeg rent faktisk glemte at give dig det ekstra stykke for!"

Når mere Pete vender hjem med den 2. ekstra brik af puslespillet, og selvfølgelig, forsøger at samle det igen uden trylledrik-og - igen han er en succes! Han får på telefonen, og opkald Stevens Magi og spørger, Joe, "Hvorfor gjorde du sælge mig denne magiske eliksir med puslespillet?" Joe svarede: "Se, du har tilføjet to brikker til det puslespil - og det er stadig nøjagtig den samme størrelse, den var, da du startede (på hvilket tidspunkt Pete steder rektangulær ramme omkring puslespillet), og igen, det passer perfekt! Men hvordan kan det være? Det virkede første gang, og så den anden gang med en ekstra stykke tilføjet, og selvom de tredje gang med den anden ekstra stykke! Pete svarede: "Hvordan i alverden er dette muligt?"

I Joe, svarede han, "for at finde ud af dette, vil du nødt til at tage et par drinks af, at magiske elixir!"

Her er hvad du får! Du modtager: Den smukke træ-skuffe kasse (ikke gimmicked), det puslespil, som det indeholder, en hvid ramme, og særdeles udførlige instruktioner med frame-by-frame illustrationer.

Måske har du købt analoge redskaber, men du vil finde ud af, på grund af en design fejl, handle underlagt mange restriktioner.

Men når du modtager de nyeste design og ændrede elementer, du vil finde ud af:

Ikke kræver PK ring.

Behøver ikke nogen kunstgreb.

Behøver ikke tråden.

Ud over at bygge selv, du behøver ikke at bære andre gimmicks., den hemmelige for alle er byggesten.

Du vil få en Smuk PVC box+hemmelighed at bygge blokke+papir instruktion

Demo:

Læs venligst

Forsendelse:

1. Alle gratis forsendelse elementer vil skibet ved China post, luftpost, det vil koste omkring 15-45days fra kina til dit land (Hvis i højsæsonen, fragt datoen vil forsinke at 60days eller 90days). Alle AMERIKANSKE kunden vil skibet ved Epacket, det koster kun omkring 5-10 arbejdsdage fra kina til U. S

2. Hvis du er akut med dine varer, kan du vælge shipping metoder, som EMS/DHL/FedEx shipping gebyr, du bør gå ud af sig selv, men det er hurtigt, normalt du kan komme godt i ca 5-10 hverdage.

3. Når vi modtager din ordrer, bør vi forberede varer til dig, så normalt vil sende ud inden for 2-3 hverdage, kan du kontrollere, at der udsendes information på nettet efter 2 eller 3 dage. (du kan kontakte os, hvis du ikke kunne se, at der udsendes information overskydende 5 arbejdsdage).

Produkt:

1. Alle vores produkter er Fremstillet i Kina, vi er agent i Kina magi, og vi har mere end 2000 magiske genstande kan give, så hvis du ikke kan finde nogen i min butik, kan du kontakte os direkte, vil citere dig mine bedste pris.

2. De fleste elementer vil sende samme som fotos, måske nogle gange vil pakken forskel, men gimmick er den samme. Så vær ikke åben konflikt med dette problem. Hvis du er sindet med en anden pakke, kan du tjekke med os, før du bestiller.

3. Hvis produktet, du har modtaget, ikke kunne arbejde ordentligt, bedes du må ikke åbne tvist direkte, skal du kontakte os først. vil gøre vores bedste for at løse det. og hvis ikke kunne ordne det, bedes du give nogen beviser (video eller foto), skal du vende tilbage, vil sende dig en ny.

Betaling:

1. Vi accepterer alle betalinger. Hvis nogle ikke støtte på Groendalspark.dk, kan du kontakte os.

2. Alle Brasilien kunder, hvis du vælger "Boleto" gør din betaling, så lad mig det vide, for det første, at det er bedre, at vi kan levere varer til dig først, når vi har modtaget din betaling, vi kan sende ud lige med det samme.

3. Køber er ansvarlig for eventuelle skatter eller afgifter af deres land. Vi foreslår, at du kontakter din lokale told-om indførsel politik eller kontakte os, før du placerer ordrer.

Mærke ZQION
Størrelse One Size
Performance Form Scene Magi
Materiale Plast
Aldersgruppe Voksne
Type Dice Box
Der Er Vejledning I Prisen Ja
Model-Nummer IN
Køn Unisex
Funktioner Lære,Tryllekunstnere,Professionel,Scene,Let At Lave
Advarsel se beskrivelse
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.35kg (0.77lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer