Nyhed Reduced price!
Kvinder Traditionelt Kinesisk Tøj, Dress Cheongsam Qi Pao Silke Broderi Orchid Pæon Blomster Udskrivning Mini Kort Cheongsams

Kvinder Traditionelt Kinesisk Tøj, Dress Cheongsam Qi Pao Silke Broderi Orchid Pæon Blomster Udskrivning Mini Kort Cheongsams

kr93.12

-20%

kr116.41

Ny vare

På lager

Tags: cheongsam kina, blomster potpourri, cheongsam stof, Billige bryllup kina, Høj Kvalitet blomst potpourri, Kina cheongsam stof Leverandører.

Materiale: Bomuld + Spandex Lynlås på bagsiden Retro Kinesiske Blomster Print

Pæon Blomster:

Blå Blomster:

Orkidé Blomster:

Blomme Blomster:

Cheongsam Kvinder i International Superstjerne

---De elsker Bryllup. Mode kender ingen boders, Kina ' s er også verdens, classic er for evigt.

Cheongsam Kvinder i det Moderne Kina

---De elsker Bryllup. De er på mode, de er anderledes, de nægter hverdagskost.

Cheongsam Kvinder i det gamle Kina

--- De elsker Bryllup. De er elegante, smukke, klassiske evigt i Kinas historie .

Cheongsam Kvinder i Kinesiske Film

---De elsker Bryllup. Mænd falder i kærlighed med dem, de er fascinerende og charmerende.

Lære Mere Om KINESISK BRYLLUP (QIPAO)

Den cheongsam er en kvindelig kjole med særlige Kinesiske funktioner og har en voksende popularitet i den internationale verden af high fashion.

Navnet "bryllup", der betyder simpelthen "lang kjole," trådte den engelske ordforråd fra den dialekt af Kinas Guangdong-Provinsen (Kantonesisk).

I andre dele af landet, herunder Beijing, men, det er kendt som "qipao", som har en historie bag det.

Da de tidlige Manchu herskere kom til Kina korrekt, de organiserede visse mennesker, primært Manchuerne, i "bannere" (qi) og kaldte dem "banner folk" (qiren), som derefter blev løst navnet på alle Manchuerne. Manchu kvinder havde normalt et stykke klæde, som ligeledes kom til at hedde "qipao" eller "banner kjole." Selvom 1911-Revolutionen væltede regel af Qing (Manchu) - Dynastiet, den kvindelige kjole overlevede den politiske forandringer og, med senere forbedringer, er blevet den traditionelle kjole til Kinesiske kvinder.

Let at glide på og behagelig at bære, den cheongsam passer godt den kvindelige Kinesiske tal. Dens hals er høj krave lukket, og dens ærmer kan være kort, mellemlang eller fuld længde, afhængigt af sæson og smag. Kjolen knappes på højre side, med en løs brystet, en tætsiddende i taljen, og spalter op fra siderne, alle sammen med til at modregne skønhed af den kvindelige form.

Den cheongsam er ikke alt for kompliceret at gøre. Heller ikke kalde det for alt for meget materiale, for der er ingen tilbehør som bælter, tørklæder, kjortler eller dikkedarer til at gå med det.

En anden skønhed af cheongsam er, at, lavet af forskellige materialer og til forskellige længder, de kan bæres enten afslappede eller formelle lejligheder. I begge tilfælde, at det skaber et indtryk af, enkel og stille charme, elegance og pænhed. Ikke underligt at det er så meget elsket af kvinder er ikke kun i Kina, men i fremmede lande, så godt.

Den moderniserede udgave er kendt for at fremhæve det tal af kvinder, og som sådan blev populær som en kjole til en høj samfund. Som Vestlige mode ændret de grundlæggende cheongsam design har ændret sig for, at indføre højhalset ærmeløse kjoler, klokke - lignende ærmer, og den sorte blonder fråde hem. Af 1940'erne, cheongsam kom i en bred vifte af stoffer med en tilsvarende bred vifte af tilbehør.

Vi sender til hele Verden . Shipping måde, vi har: China Post, HongKong Indlæg, Singapore Indlæg, ePacket, EMS, DHL, TNT, UPS, FedEx, Særlig L ine (Aramex, ZTO), osv.

Hvis APO - /FPO-eller PO. Box-adresse, kan vi kun skib Indlæg via Kina, HongKong Indlæg, Singapore Indlæg, ePacket og EMS, kan ikke bruge DHL, TNT, UPS, FedEx.

De fleste Gratis forsendelse varer (værdi under 80-100usd, vægt på under 2.0 Kg) er afsendt fra Kina, ved hjælp Kina Post, Luftpost, nå de fleste af de lande inden for 15 til 25 arbejdsdage. Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 30 arbejdsdage.

Normalt, hvis de elementer, som værdien er over 80-100usd, vil vi sende det ud af hurtig, såsom EMS, DHL, TNT, UPS, FedEx, Særlig Linje (Aramex, ZTO), osv. Særlige forsendelse bemærk: Brasilien kunder varsel, Hvis du ønsker at sende varen med DHL, UPS, TNT eller Fedex, du er nødt til at give os din CPF-Nr. (skat Nr.), der er er nødvendige for overførslen, og toldbehandling. Men hvis du bruger EMS, Singapore post eller Hongkong indlæg, det behøver ikke CPF Nej.. EMS Service kun for bestemte lande: Rusland, Hviderusland, Ukraine, osv. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Vi accepterer følgende betalingsmetoder: Alipay, Kreditkort, Moneybookers, bankoverførsel, Western union.

Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

3 måneders Garanti. Købe med tillid. Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden 14 dage for at få en ny eller pengene tilbage. Kontakt mig venligst inden du vender det. Hvis varen er defekt i 3 måneder, vil vi sende dig en erstatning uden ekstra omkostninger, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare. Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os. Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare. Men du er nødt til at betale ekstra shipping gebyr.

Check venligst tracking oplysninger om sporing hjemmeside. Kontakt os ved at meesage,e-mail,eller trade manager. Undersøg pakken og post omhyggeligt.

Du kan videresælge alle vores elementer på din egen butik.

Når du får ordre fra din klient, kan du afgive ordren på vores butik, kan vi sende post direkte til din klient-adresse. Lad os din klient shipping adresse og telefon-nummer, når du placere din ordre og fortælle os dine præcise krav.

Størrelse S, M, L, XL, XXL
Mærke umorden
Materiale Bomuld,Spandex
Traditionel Kinesisk Tøj Cheongsams
Model-Nummer DQP8
Stof Type Grosgrain
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer