Nyhed Reduced price!
Natursten Rainbow Turmaliner 925 Sterling sølv lås Armbånd Samlede størrelse omkring 7

Natursten Rainbow Turmaliner 925 Sterling sølv lås Armbånd Samlede størrelse omkring 7"/7.5"/8"

kr394.79

-8%

kr429.12

Ny vare

På lager

Tags: Groendalspark.dk, Groendalspark.dk, Online shopping, Automotive, Telefoner & Tilbehør, Computere Og Elektronik, Mode, Skønhed & Sundhed, Hjem & Have, Legetøj & Sport, Bryllupper & Arrangementer.

Om os Vi er et smykke firma,vi laver smykker af os selv.

Hvis du har stil, du ønsker , kan vi tilpasse til dig.

Om SKAT Vi ville sænke den deklarerede værdi af varens pris, som ikke ville medføre, at skat generelt.Hvis du kender dine lande, der er tilpassede spørgsmål, bedes du fortælle os det, og som ikke ville medføre beskatning. Vi vil gøre det bedste for at styre risikoen for at få skat,men vi er ikke 100% sikker på at undgå alle skatter.

SHOPPING-GUIDE, Når vi modtager din ordre , vil vi sende pakken ud så hurtigt som muligt. De fleste af de elementer, vi tilbyder gratis forsendelse med Airexpress Standard Shipping. Forventet leveringstid 15~60 dage. Ovenstående levering hastighed er kun til reference, travl sæson, dårligt vejr kan forårsage forsinkelse. Hvis du vil have noget problem om forsendelse , pls velkommen en hjælp for dig. For af en eller anden grund ikke kan lide det, så kontakt os, efter at der er modtaget. Bemærk at holde produktet i original stand og betaler fragt ved dig selv. Vi vil refundere du efter modtager den returnerede vare. Når du får pakken , og hvis du er tilfreds med produkterne og den service, Venligst forlade os 5 stjerne feedback med flot billede . vi vil sætte pris på det!

De fleste køber er rigtig godt, og også give os høje ratings.

Men der er enkelte dårlige fyre, der er åbne tvister vilkårligt. Vi vil ikke acceptere, tvister eller dårlige kommentarer om fejl, farve, forskelle. Venligst se nøje detaljer om billedet og en beskrivelse før du køber, skal du åbne tvist eller dårlig anmeldelse af disse to årsager, vil jeg sætte dit navn ind købere sortliste og udgive, og du bliver i stand til at købe et produkt i fremtiden..

Hvis du er usikker på detaljerne, kan du bede vores kundeservice, hvis du er meget kræsen, skal du ikke købe!

Ethvert problem , pls kontakte os, før du åbner den tvist eller give os en negativ feedback-Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet. Du kan kontakte os ved at give os besked på ebay , e-mail .

Armbånd Type Strand Armbånd
Køn Kvinder
Element Type Armbånd
Lås Type Forår-ring-spænder
Metaller Type Sølv
Funktion Ingen
Stil Trendy
Længde 18cm, 19cm, 20cm
Indstilling Type Ingen
Form\mønster Geometriske
Bøde eller Mode Mode
Model-Nummer Fint Armbånd
Materiale Semi-ædle Sten
Kæde Type Beaded Armbånd
Kompatibilitet Ingen
Mærke Lii Ji
Pakke Vægt 0.07kg (0.15lb.)
Pakke Størrelse 12cm x 8cm x 2cm (4.72in x 3.15in x 0.79in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer