Nyhed Reduced price!
3d Self Leveling Grøn Laser-Niveau 360 Graders 12 Linjer Vandret&Lodret på Tværs af

3d Self Leveling Grøn Laser-Niveau 360 Graders 12 Linjer Vandret&Lodret på Tværs af

kr1 103.44

Ny vare

På lager

Tags: laser-niveau 360, grøn laser-niveau, laser-niveau 360 graders, Billige laser-niveau 360, Høj Kvalitet grøn laser-niveau, Kina laser-niveau 360 graders Leverandører.

Den BAGGRUNDSTAPET 3D laser-niveau er en kompakt, praktisk mulighed for grundlæggende tværs linje nivellering arbejde. Måling på 1/4 ", laser passer perfekt jeg håndfladen af din hånd. Det er en hård plast boliger i beskytte laser bjælker og pendul nivellering systemet inden. Huset har en riflet gummi beklædning, der beskytter den fra ridser, samtidig med at den giver ekstra friktion til at gøre det skridsikker. Vandtæt klasse IP54 Teknologiske fordele: 3D laser er en cross-bane laser-niveau. Denne enhed er selvnivellerende med nøjagtighed række inden for ± 4 °. Arbejde rækkevidde af denne laser er op til 65' (20m), afhængigt af det arbejde, områdets belysning. De adskildt linje bjælker er genereret fra 635nm laser dioder. Den linje, bjælker har ±1,8 mm nøjagtighed på op til 10m. Knapper indledning: laser niveau har tre laser-vinduer, hvert vindue kan starte 4 laser linjer, helt 12 laser linjer(4 laser linjer, kombineres for på fly). Hver gang du klikke på knappen, vil der være 4 laser linjer af et fly. Opmærksomhed: Der er mindst 4 laser linjer, det ikke kan holde 1 eller 2 laserlinjer

Forskellen mellem den grønne laser og den røde laser: De er fra samme fabrik, men funktionen er den samme. Grøn laser ' s synlighed er fire gange af den røde laser, er det materiale, der koster er højere end rød laser, og er dyrere end en rød laser. vores fabrik ikke oprettet denne form for laser-niveau modtageren, denne laser-niveau, er stærke, vi har ikke finde den mest hensigtsmæssige modtager endnu. Du behøver ikke købe andre mærker af modtageren, vil den ikke er oprettet en binding.

Produkt Højdepunkter: 3D laser er en cross-bane laser-niveau. Denne enhed er selvnivellerende med nøjagtighed række inden for ± 4 °. Den arbejdende udvalg af denne laser er op til 20m, afhængigt af det arbejde, områdets belysning. Design: 3D-laser-niveau er en kompakt, praktisk mulighed for grundlæggende tværs linje nivellering arbejde. Måling på 1/4 ", laser passer perfekt jeg håndfladen af din hånd. Det er en hård plast boliger i beskytte laser bjælker og pendul nivellering systemet inden. Huset har en riflet gummi beklædning, der beskytter den fra ridser, samtidig med at den giver ekstra friktion til at gøre det skridsikker.

Muligheder for montering: 3D laser niveau har en monteringsmøtrik med et 1/4 " gevind jeg bunden af enheden. Dette giveren grave mulighed for at montere det enten til en holder eller et stativ for sikkerhed. Enheden kan placeres på en regelmæssig overflade, mænd sikrer det normalt garantier mindre bevægelse for blot præcise arbejde. Nivellering funktion: Når pendulet er i ulåst tilstand, instrumentet vil blive selvnivellerende indenfor 4 ', når enheden er ved hjælp ud af nivelleringsområde, laser linjer og vigtigste indikator vil holde op med at blinke.

Kraftig laser linje, før du bruger den, må du ikke se direkte ind i laserstrålen, skal du skifte lås, beskytte børn

Bemærk: Den grønne lysstyrken af laser lys er meget stærk, vil det producere en projektion eller strølys jeg spejlet eller flyve.alle 3D-grøn laser kan ikke løse dette problem.

Tekniske Specifikationer: Vandtæt klasse: IP: 54 Over-alle nøjagtighed: ± 1,8 mm / 10m Orthotropic nøjagtighed: 90° ± 30" nivelleringsområde: ± 4 ° Nivellering: Tyngdekraften pendul Line-bredde: 2 mm / 10m. Arbejdsområde (Radius): 20m. Strømforsyning: Med 4000MA lithium-batteri Arbejdstid: op til 6 Timer Laser power: 100mw Laser Klasse: II

ADVARSEL: Kraftig laser linje, før du bruger den, må du ikke se direkte ind i laserstrålen, skal du skifte lås, beskytte børn fra enheden.

Vær opmærksom på : Denne laser-niveau kan ikke låse laser linje, når du bruger det tilt ("slope" - funktionen), laser linje vil blinke langsomt.

Pakken Indeholder: 1 x 3D Green Line Laser niveau Med 4000MA lithium batteri ) 1 x L-Stativ 1 x Klud Pose 1 x Oplader kabel Bemærk: Denne røg pakke ikke indeholder stativ

Måling Model 12 linjer
Mærke BAGGRUNDSTAPET
Type Vertikale Og Horisontale Lasere
MPN Gælder Ikke
UPC Seks billioner ni hundrede og fyrre en milliard ni hundrede og firs otte millioner otte hundrede og halvtreds otte tusinde syv hundrede og firs fem
Model-Nummer Tre hundrede tres
Bølgelængde Seks hundrede tredive fem
Model 3D
Størrelse 32
Præcision 1,8 mm
Pakke Størrelse 16cm x 16cm x 16cm (6.30in x 6.30in x 6.30in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.8kg (3.97lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer