Nyhed Reduced price!
Velos de novia 3 Meter 2T-Hvid&Hvid Pailletter Blings Mousserende Blonde Kant Purfle Lang Domkirke brudeslør

Velos de novia 3 Meter 2T-Hvid&Hvid Pailletter Blings Mousserende Blonde Kant Purfle Lang Domkirke brudeslør

kr182.86

-5%

kr192.49

Ny vare

På lager

Tags: slør bryllup hår, bryllup underkjole, slør brudekjole, Billige slør bryllup hår, Høj Kvalitet bryllup underkjole, Kina slør brudekjole Leverandører.

Flere Produkter

Oplysninger af Sløret

Længde : 3 meter

Bredde : 3 meter

Lag : 2 Lag

Kam: sløret er med metal kam

Lace: Vær venligst opmærksom på, at den blonde er kun i bunden. Vi kan gøre sløret fuld kant med blonder, men der vil være ekstra gebyr, bedes du venligst kontakte sælger, hvis du har brug for det.

Fotos

Om Forsendelse:

(a) Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

(b) Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du bestiller/køber.

(c) Disse takster er normalt indsamlet af at levere fragt (forsendelse) virksomheden, eller når du vælger den konto op - ikke at forveksle dem til ekstra forsendelsesomkostninger.

(d) Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.

(e) leverer Vi kun til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

(f) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

(g) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed! :-)

Omkring Returret:

1. Vi nægter teturn de poster tilbage uden nogen problemer med kvaliteten. hvis du har købt det, og ikke som det, efter du har modtaget det, kan vi nægte at vende tilbage.

2. Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

3. Kontakt os for at få et afkast. Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen. Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

Om Feedback:

Din feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt eller service, tak så meget!!

Negativ feedback kan ikke løse de problemer, Kommunikation er broen af det menneskelige sind og verden er altid smuk under smidig kommunikation.

Hvis vores varer eller service er du ikke tilfreds, kan du give os en chance for at forbedre, før du åbner en tvist. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe.

Slør Lag To-Lags
Farve Hvid, Elfenben
Technics Applicerede
Element Type Brude Slør
Model-Nummer V1001
Navn På Afdeling Voksen
Slør Kant Stil Blonde Kant
Type Cathedral Slør
Køn Kvinder
Materiale Polyester
Mærke MERMAIDfUN
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 3cm (7.87in x 7.87in x 1.18in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer