Nyhed Reduced price!
Ingen Ramme Lavendel Blomst DIY-Maleri Af Numre Moderne Olie Maleri Hjem Indretning Håndmalet Unik Gave Til Bryllup Dekoration

Ingen Ramme Lavendel Blomst DIY-Maleri Af Numre Moderne Olie Maleri Hjem Indretning Håndmalet Unik Gave Til Bryllup Dekoration

kr49.72

-48%

kr97.47

Ny vare

På lager

Tags: malerier tyre, malerier af koi fisk, malerier bærer, Billige malerier tyre, Høj Kvalitet malerier af koi fisk, Kina malerier bærer Leverandører.

Størrelsen 16x20inch samme 40x50cm Type

Ingen ramme,Ikke er klar til at hænge

Ikke færdig med at male,har brug for maling af dig selv Pakning omfatter 1 x Lærred 3 x Paintbrush (1big,1middle,1small) 1 sæt maling 2 x Ikke-trace krog 2 x skrue Pakke Rullede med rør,aviod at folde Customizted Vi kan brugerdefinerede enhver størrelse for dig, og vi kan gøre custom print på lærred for, behøver du kun at sende os en høj opløsning billede.

1.Dette billede er ikke finifhed,er Det nødvendigt at malet af køber selv. Og lille afvigelse er allowedd. 2. Maling er tør, let og når du har brug for ikke det skal du dække maling for at undgå pigment tørring og harding, men hvis der er en smule tørre i processen med at male , kan være i 1 til 2 dråber af lys agent eller vand (ikke flere dråber)i malingen, rør godt efter. 3. Venligst hurtigst muligt færdig i 1 til 2 måneder efter, at åbne sketchpad. Hvis den er for lang,de linjer, der vil blive overfladisk at påvirke maleri.

Mærke RUOPOTY
Original No
pigment Akryl maling pensel lærred
Model-Nummer maleri af numre
Kalligrafi og maleri type Lærred Maleri
Technics Hånd Malet
wall art billede håndmalet oil painting
gave unik gave til børn familie
boligmontering stue Kids Room bryllup dekoration
teknik malet af dig selv
Medium Akryl
Emner Blomst
Pakke rullet på tube
indrammet uden ramme
Størrelse (Tommer) 40CMx50cm ingen indrammet
Materiale Linned
maleri vintage maleri
Base Lærred
Form Rektangel
Type Olie Malerier
Stil Europa
Ramme No
Frame mode Urammet
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 50cm x 8cm x 8cm (19.69in x 3.15in x 3.15in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer