Nyhed Reduced price!
Black LCD-Skærm For ZTE Blade A515 A511 LCD Display+Touch Screen Digitizer Assembly Udskiftning

Black LCD-Skærm For ZTE Blade A515 A511 LCD Display+Touch Screen Digitizer Assembly Udskiftning

kr125.67

Ny vare

På lager

Tags: lcd-skærm, lcd-skærm udskiftning, digitizer skærm, Billige lcd-skærm, Høj Kvalitet lcd-skærm udskiftning, Kina skærmen digitizer Leverandører.

Velkommen til vores butik, vi vil tjene dig trofast. Sparkleet produkter, den ene efter den anden opdatering. Hvis der er nogen bistand, bare kontakte os og vi vil med glæde hjælpe dig.

VIGTIG INFORMATION Bedes du må ikke installeres direkte, når du modtager varerne. Opret forbindelse med telefonen til at teste for det første, hvis produktet er normal så at installere, eller lad fagfolk for at få hjælp. Eventuelle skader eller fejl forårsaget af forkert betjening, er ikke omfattet af kvalitetssikring. Vær venlig ikke åben konflikt, det er en skade. Kommunikere mere for at gøre sikker på, at vi begge parter til at løse problemer. Alle de varer vi har sendt vores eget stempel på bagsiden, bedes du give billedet en gang, der er et problem, det ville være bedre at have videoen til at vise problem i detailas.

Mange tak for din tillid, håber du vil nyde din shopping tid~

Black LCD-Skærm For ZTE Blade A515 LCD Dispaly+Touch Screen Digitizer Assembly Udskiftning Gratis Fragt

Indkøb & Installation Noter

Installation af LCD-Skærmen og Digitizer Assembly med Front Boliger skal være udført af en kvalificeret person . Vi er ikke ansvarlige for skader under installation.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. Elementer, der vil være 100% kontrolleret af vores professionelle inspektør før forsendelse Pakke vil blive solidt og kontrolleres omhyggeligt, før de sendes ud, de Fleste af de bestilte varer vil blive sendt inden for de næste 24 -48 timer efter betaling er bekræftet. Det tager normalt omkring 3 til 7 hverdage efter hurtig, og 15-30 arbejdsdage fra Kina Air mail til at sende til dit land. DHL,UPS og Fedex tager normalt 3-7 dage at nå frem til dig. EMS normalt når frem til dig i 10-15 dage. Indlæg Air mail normalt nå ud til hele verden i 15-30 dage.

Touchworld drives af Shenzhen Witpart Trading Company, som er en af de førende grossist inden for alle mobiltelefon reservedele i Kina Shenzhen. Og vi har i mere end 100 oversøiske grossist og reparation butikker.

Vi sætter pris på hvis du kunne give os 5 STJERNE Feedback og forlade Positive Tilbagemeldinger på alibaba, når transaktionen er afsluttet,og vi vil give dig nogle rabat eller nogle gave til din næste bestilling, Hvis du ikke opfylde med vores varer, pls lad ikke negative, før du kontakter os. Pls venlig at kontakte os på vores e-mail eller online kontakt os. Vi vil tilbyde en god løsning for dig.

1. Når forsendelsen er ankommet, skal du KONTROLLERE, om produkterne er i GOD stand. Hvis eventuelle skader af pacakge pls ikke acceptere pacakge og feedback til os. 2. HVIS du er tilfreds med produkterne efter at have testet. SÅ du kan installere på din telefon. 3. Hvis du har nogen spørgsmål eller ikke er tilfreds med vores produkter, skal du Kontakte os inden for 3 dage efter du har modtaget produkterne,Eller vi vil behandle, at de produkter, der er modtaget i god stand og fungerer godt som det er beskrevet.

BEMÆRK: Om den Deklarerede toldværdi, Vi kan gøre, i henhold til kundernes krav,men vi er IKKE ansvarlige for eventuelle told problem i modtagerlandet på grund af Forkert Deklarerede Værdi.

kvalitet Testet
Mærke X-PARKLEET
Model-Nummer For ZTE Blade A515
Kompatibel Blade A515
Display opløsning 1280x720
Skærm > 3"
Størrelse 5.0 inch
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
Farve Black
LCD-Kit Ja
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 11cm x 5cm (7.87in x 4.33in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer