Nyhed Reduced price!
BIMUDUIYU Plus Size 6.5-12 Formelle Læder Mænd Kjole Sko Elegant Design, Kvalitet, Mærke Herre Business Grundlæggende Casual Oxfords Sko

BIMUDUIYU Plus Size 6.5-12 Formelle Læder Mænd Kjole Sko Elegant Design, Kvalitet, Mærke Herre Business Grundlæggende Casual Oxfords Sko

kr211.86

-54%

kr470.80

Ny vare

På lager

Tags: elegante sko, sko mærke, sko brand designer, Billige sko elegant, Høj Kvalitet sko mærke, Kina sko brand designer Leverandører.

Velkommen til vores butik

Nyd din shopping her! Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig. Hvordan at vælge den rigtige størrelse: 1 størrelsen af standarder for de forskellige lande eller forskellige producenter er forskellige,din fods længde er det eneste kriterium for valg af størrelse. Fod længde er ikke indersål længde,og det er heller ikke den sko inde i længden. Normalt,Indvendige længde = Fod længde +1 ~ 1,5 cm 2, Hvis du virkelig ikke vide, hvad størrelsen er korrekt,kan du sende en besked under din for at fortælle mig din fods længde, og din sædvanlige størrelse.

Forsendelse Groendalspark.dk vil tjekke din kredit kort, og det vil tage 24 timer. Så Varer vil blive afsendt inden for 3-5 arbejdsdage. Sending vil blive udvidet på Kinesiske Helligdage. For køber, der ikke har nogen at købe poster, pls omhyggeligt kontrollere din kontakt info til at undgå de fejl, der sker. EMS 4-7 dage, nogle gange 7-10 dage for fjerntliggende områder. DHL 3-5 arbejdsdage, undtagen i weekenden. Kina Post, luftpost, normalt ankommer i 15-30 arbejdsdage, nogle gange for told-og vejrforhold, problemer eller fjerntliggende områder, vil det være op til 30-60 dage. Told, Som told gebyr, det afhænger af din lokale told-politik. Når vi arrangere forsendelse af din ordre, kan vi skrive "GAVE" på pakken for at gøre dig aovid de dyre told skat. Nogle gange er det virker, nogle gange er det ikke. Men vi vil gøre vores bedste, og spare nogen anstrengelser for at hjælpe dig. Exchange Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder med den bedste kvalitet, som vi kan. Hvis en defekt eller et problem med kvaliteten af de varer, du får, kan du sende det tilbage inden 5 dage modtager du med det oprindelige betingelser for en ombytning eller tilbagebetaling, og når vi har modtaget de varer, vi kan sende en ny til dig eller få en restitution. Men køber vil få ansvaret for den videre fragt gebyrer. Feedback er Din tilfredshed og positiv feed back er meget vigtigt for os. Pls lad positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores vare-og service. Hvis du har nogen problemer med vores vare eller tjeneste, pls kontakte os først, før du bekræfter modtagelsen og forlade negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice!

Sko Størrelse 6.5, 7, 7.5, 8, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 12
Sko Bredde, Medium(B,M)
Ydersål Materiale Gummi
kjole sko Trendy mode klassiske vintage-stil læder mænd sko
træk Listen sko til business mænd!
Mønster Type Blandede Farver
Sko Type Oxfords
Platform Højde 0-3cm
Størrelse US size 5.5-13 , European size 38-47
Model-Nummer Erhvervsministeriet Kjole sko
Navn På Afdeling Voksen
Lining Materiale PU
Stil Business Casual Dress sko
Sæson Forår/Efterår klassiske flade sko
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Farve Klassisk Sort/Elegant Brun/Gul brun
Indersål Materiale PU
Mærke BIMUDUIYU
Tå Form Spids Tå
Element Type Vintage læder/klud patchwork mænd's sko
Øvre Materiale Split Læder
Design Klassisk elegant design for erhve
Lukning Type Lace-Up
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Pakke Størrelse 33cm x 21cm x 11cm (12.99in x 8.27in x 4.33in)
Enhed Type Par

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer