Nyhed Reduced price!
Favordear Gallakjoler En Online Backless Rose Guld Paillet Chiffon Brudepige Operationskitler Nye Ankomst

Favordear Gallakjoler En Online Backless Rose Guld Paillet Chiffon Brudepige Operationskitler Nye Ankomst

kr387.43

-20%

kr484.29

Ny vare

På lager

Tags: brudepige kjole, rose guld paillet, chiffon brudepige, Billige brudepige kjole, Høj Kvalitet, steg guld paillet, Kina chiffon brudepige Leverandører.

CO ' S Brude-Hus, som er et internationalt mærke af brudekjole, som er etableret i 2006.Hvert år flere millioner kjoler sælges i det globale salg.Vi ejer og har kontrol over alle aspekter af forretnings -, fra produktion til design /kvalitet, kontrol og salg,der giver os mulighed for at enture, på alle produkter er af høj kvalitet.

A. Den brudekjole omfatter ikke tilbehør såsom handsker, bryllup slør og krinoline petticoat ( vist på billederne). Bud er for en kjole " kun!!!

B. Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, på farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du så.

C. Kjole " Kan Gøres i en Brugerdefineret Størrelse, Farve, bedes du kontakte os først . tak

D. giv mig din nøjagtighed størrelse og farve, når du placerer en ordre, og jeg er meget glad for, for ved at behandle vender tilbage når det er nødvendigt ,for ved at gøre den kjole " passer meget med grave !

E., Før du bestiller, bedes du læse denne liste nøje og stille alle spise spørgsmål. For at sende en e-mail, skal du klikke på linket "Stil sælger et spørgsmål" i øverste højre hjørne af denne liste. Vi vil besvare spise spørgsmål inden for 24-48 timer. Hvis du ikke modtager et svar bedes du sende din e-mail.

S mall Farve forskel kan ikke undgå, det er virkelig exsited mellem model foto, på skærmen og den rigtige kjole", du får. Prøv på at forstå det.

Vores farve nedenfor er ret omfattende, i for at undgå nogle små fejl på den farve, du havde bedre til vælge din foretrukne farve jeg vores farvekort og fortælle os NOGET.Hvis der ikke har, kan du efterlade os en besked...

For Standard Størrelsen, System, standard størrelse er OS, størrelsen .

F. EKS:Hvis du vælger størrelse 8, ville systemet være OS jeg størrelse 8, " den bust nej:90cm, Talje:72cm, Hofte:98cm,Hule til hem:150 cm, Højde:165 cm. (Bemærk, ved normalt, vil vi tilføje 5-10cm sko hæl for dig, hvis du har specielle situation, bedes du llet os vide, før du placerer ordren.)

Ellers, kan du måle dig selv som model i vores butik, så fortæl os om din specifikke størrelse.

1 inch=2.54 cm

For Eksempel:

Size enhed: cm eller tommer

1. Fuld Bust = 37 inches

2. Talje = 28 inches

3. Hofter = 40 cm

4. øvre bust =

5. under " den bust nej =

6. Brystvorte til Brystvorte =

7. Skulder til Skulder =

8. Længde, skulder til bryst =

9. Front Længde, Skulder til Talje =

10. Ydre Ben = (fra talje til gulv med sko på)

11. Højde = (fra top til gulv uden sko)

12. Kjole " farve =

A:Ordrer annulleres inden for 24 timer. Du vil nyde fuld refusion.

B:Ordrer annulleres inden for 1-3 dage, skal du betale 50% af de samlede penge til gratis fragt elementer. Der er for vores stof og det tidlige fase produktioner omkostninger. Forstå venligst!!!

C:Ordrer annulleret efter 3 dage, behøver kunderne til at betale 70% af den samlede penge for gratis fragt elementer.

D:Ordrer annulleres, efter den er blevet færdig, kunderne nødt til at betale 90% af købsprisen.

E: Ordrer annulleres, efter at det er blevet sendt ud allerede,at det ikke længere ville blive annulleret.

1. Kjolen er 1 00% Ægte Foto,mænd, vi giver 5% i forskel fra den oprindelige billede, fordi den handmaking,hvis du sind og anmodning 100%, så skal du ikke placere en ordre fra os.

2. Kunderne fra Brazil, bedes du fortælle os, ved du CPF INGEN( der er for at vide).

3.Chin et udvalg-lave priser Luft Ma il c bunker. find og langsom, den normale hotel er 25-60 dage. Hvis du har brug for de elementer, der jeg kort tid, skal du ikke vælge det. Også levering tid er ikke specifikke og ustabile, nogle gange er måske længere end 60 dage, specielt for hvis du kan lide det, Brazil, Isra el og så videre. Forstå venligst!!!

4.Størrelsen og farven kan ændres inden for 24 timer frit,på køberne er nødt til at betale 50% af de produkter, pris hvis du ønsker at ændre dem inden for 1-3 dage,efter 3 dage, at det ikke ville blive altered noget simpel.

5.Vi vil gøre vores bedste for på at gøre kjolen for dig. Mænd, hvis du gav os den forkerte størrelse, som ikke er egnet for dig selv, og ikke kan lide det, når du har modtaget det, mænd der er ikke nogen problemer med kvaliteten, kan de vende tilbage, ville ikke acceptere.

6.Købere bør bære fortalte skat på jeres lande.Vi kan garantere, ved vi vil gøre vores bedste for at hjælpe på grave med at undgå det, vi mænd kan ikke kærlighed ved for hver parcel.Det ville ikke være acceptabelt ved hæve tvister og vil vende tilbage med fuld penge tilbage til dig, hvis du blev bedt om at betale dit lander fortalte skat.

Vi vil gøre vores bedste for på at gøre din online obsonare så behageligt som muligt, hvis du har nogen bekymringer, tøv venligst ikke med at kontakte os, så vi virkelig ønsker, på enhver kunde til at være en tilfreds kunde!

Det ville være meget værdsat, hvis du kunne forlade os positiv feedback, hvilket vil være en stor opmuntring for os!!

Aldersgruppe Voksen
Halsudskæring Sweetheart
Silhuet A-Linje
prom dress Rose Guld Prom Dress
Kjoler Længde Gulv-Længde
robe Klæder Mitzvah
Element Type brudepige kjoler
Farve Rose Guld
De Faktiske Billeder Ja
Jurk Mitswa Jurken
Stof Type Chiffon
Mærke Favordear
Model-Nummer FD-BD-2
Kjole Rose Guld Brudepige Kjole
Talje Empire
Abiti Abiti Mitzvah
Mode Element Backless
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, Brugerdefineret
Kleid Mitzvah Kleider
Dekoration Sequined
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Med indbygget Bh Ja
aften kjole lang aften kjole
Kjoler Maskerade Ball Operationskitler
Ærme Stil Spaghetti-Stropper
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 15cm x 10cm (11.81in x 5.91in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer