Nyhed Reduced price!
10mm-75mm Custom Print metallisk Bånd festival dekoration Personlige Bånd Bryllup Favoriserer Og Gaver emballage 100 yard/masse

10mm-75mm Custom Print metallisk Bånd festival dekoration Personlige Bånd Bryllup Favoriserer Og Gaver emballage 100 yard/masse

kr219.03

-11%

kr246.13

Ny vare

På lager

Tags: metallisk bånd, bryllup, personlige bånd, Billige metalliske bånd, Høj Kvalitet satin bryllup, Kina personlige bånd Leverandører.

Produkt Beskrivelse

Udskrivning af bånd, Min ordre: en rulle =100 yard =91 meter

Få Mere At Vide Om Dette Produkt

Bemærk venligst dine oplysninger i henhold til den stil,

vi vil give dig et design inden for 24 timer

----------------------------------------------------------------

Prøve diagram Tilpassede produkt opmærksomhed Regler Dette produkt er en brugerdefineret produkt, må ikke delt detail, en rulle bestil venligst en, to bind 2. En Rulle bånd = 100 m = 91,4 m = 9140 cm. Klik på farvepaletten til at vælge den tilsvarende farve på båndet (forskellige display farve og farven vist vil være lidt anderledes, bedes sejre i naturalier). Farven af indhold kan udskrives lidt ujævne eller let gennem baggrunden, hvis farven er lidt anderledes, er et normalt fænomen, især de gule og hvide og den relative farve. Guld og sølv kan ikke nå overfladen gennemsigtige, krystal-effekt,skal du vælge den tre-dimensionelle varmeprægning guld og sølv proces. Tilpassede produkter ved hjælp af serigrafi, udskrivning mønstre kan være lidt skygge, kan den øverste og nederste position en lille afvigelse eller en lille tykkelsen af linjen, de bånd inde i leddene og andre uundgåelige problemer.Tak for din forståelse. På grund af produktionsprocessen og den geografiske forskel , custom-bygget budget er: inden for 7-10 arbejdsdage efter bekræftelse af elektroniske udkast til levering inden for 1 uge på vejen ankomst. Venligst omhyggeligt bekræftet, før de indsender elektronisk udkast: Bånd materiale, bredde, tekst og andre vigtige detaljer af den information, efter at have bekræftet med kunder. Hvis der er en fejl i den rækkefølge, du nødt til at betale hele prisen. Personlige produkter uden problemer med kvaliteten (den ovenfor nævnte proces defekter, må ikke være af en kvalitet problem) ikke tilbagebetaling,Tak for din forståelse!

Bortset fra de ovennævnte problemer,hvis der ikke er andre oplagte kvalitet, fejl, bedes du kontakte butikken for at re-print, butikken vil straks følge op på behandling.

Haosihui gave Co.,Ltd, der er etableret i 2000,er et af de ansete udskrivning af bånd, fremstiller i kina,Vi er specialiseret i fremstilling af forskellige former for personlige bånd.Vores fabrik ligger i Hangzhou,Zhejiang,Kina, der har automatisk udskrivning udstyr og professionelle produktionsteam,udskrivning professionel og tilpasset bånd for dig.

Anvendelse bryllup bånd/jul bånd/logo og så videre
Model-Nummer GD-21
Bredde 1/2''(13mm)
Mærke haosihui
Mønster Tilpasset
Farve 10 mm, 13 mm, 16 mm, 19 mm, 23mm, 26mm
Technics Trykt
Processen Varmeprægning bånd
Stil Enkelt Ansigt
Tilpasset logo
Materiale 100% Polyester
Stof Type Satin
Produkt Type Bånd
Enhed Type 100 M/masse)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer