Nyhed Reduced price!
2017 Ny Leg Lyd A2 Golden Forseglet Marantz HDAM Design Home Audio Forstærker 120W+120W/4ohms

2017 Ny Leg Lyd A2 Golden Forseglet Marantz HDAM Design Home Audio Forstærker 120W+120W/4ohms

kr1 058.45

Ny vare

På lager

Tags: home audio forstærker, audio forstærker, design forstærker, Billige home audio forstærker, Høj Kvalitet audio forstærker, Kina design forstærker Leverandører.

Der er sort, sølv 2 farver, der kan vælges, og vi kan tilpasse AC110V version også!!

Denne maskine med lyden af musik mest musik MARANTZ forstærker er modelleret, front input bruger den mest klassiske MARANTZ HDAM Kredsløb, input fase er tæt på karakteristika af elektronrør Felt effekt rør , Runde, løs, delikat og charmerende, fuld af luft. Udgang ved hjælp af en gold seal MJE15024 MJE15025, Lyd, meget ædel, smuk, dynamisk og lav frekvens fuld, videre end den almindeligt anvendte Toshiba Sanken fremragende, men prisen er dyrt på nuværende tidspunkt kun 1000 yuan for ovennævnte maskine. En anden maskine bælte. 3 audio input-muligheder På samme tid, kan nemt tilsluttes til flere kilder er meget nem at bruge. Det hele er udsat for luft køling Alle aluminium kabinet, høj kvalitet atmosfære.

Før der er kunder til at afspejle den emballage er ikke på plads, hvilket resulterer i skader på maskinen, og nu har brug for at styrke den emballage, men har også tilføjet en beskyttende bomuld, for at løse problemet, før de resterende problemer, kan du være forvisset om, at den køber, som følger

Denne effekt forstærker ydeevne er meget omfattende, sin drivkraft og resultater kan siges at være den første klasse niveau (velkommen til at sammenligne PK), en omfattende presse prisen på markedet i 5000 Over feltet.

Parametre:

Udgangseffekt: 80 W+80 W (8 Ohm) frekvensgang: 15HZ-50KHZ

Harmonisk forvrængning: mindre end eller lig med 0.005%20W/1 KHZ

Load impedans: 2-16 ohm

Signal-til-støj-forhold: 105DB

Input impedans / følsomhed: 47KOHMS/220MV

Input mode: RCA

Strømforsyning: AC220V/50-60HZ

Vægt: 6 kg

Størrelse: 300 bred og 80 høj 211 dybt

Udseende skærm:

High-end atmosfæren af hele den aluminiumslegering struktur, den reelle antal af 2000 yuan niveau af maskinen er også et stort antal af stål chassis, der kun front panel, der anvendes aluminium legering.

2 solide fuld Aluminium Legering knappen på venstre side af audio input afbryder knappen, volumen-knappen

Audition til Golden West Ascot og Tanner højttaler.

Det samlede layout og brug af det materiale, der er ingen maskine kan være i forhold til et par fabrikker, med en streng og rimeligt, lidt ligesom mønster af den Britiske gentleman mærke forstærker.

Dette er den berømte nyt OM MJ15024 rør 10525 250W maksimal effekttab, 16A høj udgangsstrøm, langt mere end Toshiba og sanken. Bassen er meget god.

Japansk ELNA-lyd særlige kapacitans, lyd sød naturlig, analyse af styrken af det niveau af intensitet er på plads.

Dette er HDAM core kredsløb, MARANTZ ' s classic -, Felt-effekt rør med input trin tilgang til de egenskaber, elektronrør, Runde, løs, delikat og charmerende, fyldt med luft

Japans OMRON relæ beskyttelse kredsløb, så forstærker og højttalere er arbejde til enhver tid at arbejde i en sikker tilstand

3-vejs ikke-destruktiv relæ signal skifte kredsløb, kan samtidig beskæftige sig med flere lyd-input.

3 audio input signal og 2 audio output, ved hjælp af kobber ledninger horn crystal kolonne, ikke sort oxid.

250W high power oxygen fri kobber ikke bryde ring transformer -, energi-grundlæggende.

Valg af lydkilde med Fejlfinding og tuning, vi alle tage CD ' en Som en standard audio input signal, ved hjælp af det fælles gode lydkvalitet CD-Disk til debug. Så den maskine kilde krav højere, ikke høre, den gode virkning, der måtte ønske at starte fra kilde til forbedring, mener jeg, at have en god høst. For der er tilsluttet til computeren, som en kilde kan ikke nå den ideelle virkning, anbefales det, at uafhængige lydkort-konfiguration for at forbedre lydkvaliteten og spille amp for at opnå optimal ydeevne. Fordi de tidligste kilder er, at CD ' en Som en kilde til lyd output niveau, nogle gange udgangsspændingen for den enkelte enhed af lyd er på grund af forskellen i den forvrængning eller ikke har en god stemme, kan du tjekke deres audio standard. Prøv at købe standard audio-udstyr for at opnå den bedste pasform magt lytte krav.

Højttaler udvalg: Denne maskine kan være forbundet med følsomhed 86db Ovenfor, impedans 4-----16 Ohm Magt i 20------150w Sound box . God højttaler kan komme ud af en god effekt, hvis højttaleren ikke er god, så er det ikke godt. Lyd er en hel række af systemer, og ikke et link er god, så kan du høre et godt råd, før du køber.

Passende værdier Til maskinen ud af god lyd-effekter, vil blive udført i den. Forstærkeren er generelt en uge efter det, men hvis det er en ny højttaler er nødvendig 200, Da jeg var et barn at blive bedre. Forstærker og højttalere er forpligtet til at brænde. Den nye maskine ligesom bilen også nødt til at køre. Så den maskine, der er modtaget vises ikke i den forventede stemme Første må ikke bekymre dig, første pause. Fordi folks ører også nødt til at tilpasse sig til lyden af en ny maskine. Afspil musik, som har brug for tålmodighed og åben holdning, så lyt til audio kan også lade det menneskelige sind åbent, i en rolig stemning. Udstyr er det ultimative udtryk for overførsel af forfatterens følelser, kan du flytte er virkelig god forstærker, uanset prisen på høj og lav. Så længe en sund og dine følelser genlyd er det rigtigt Det er en god forstærker!!!

**************** Efter salg service-garanti **************** 1, for brugerne at købe fra ikke inden 1 måned til en grund, fejl ved maskinen, som giver gratis udskiftning af den nye maskine, tre måneder af gratis vedligeholdelse behandling. Garantiperioden for udskiftning og vedligeholdelse af logistik omkostninger.

Model A2
Farve Sølvfarvet, Sort Farve
Kanaler 2 (2.0)
Model-Nummer A2
Effektforstærker type HIFI forstærker
Pakke Ja
Vægt 6kg
Farve klassificering hvid sort
Om fase HiFi
Maksimal Effekt Per Kanal 101-130 W
Type Hjem Forstærker
Impedans 2-8ohm
Mærke weiliang lyd
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 33cm x 22cm x 12cm (12.99in x 8.66in x 4.72in)
Pakke Vægt 6.5kg (14.33lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer