Nyhed Reduced price!
Sangean Mozart Mini Mørk valnød Bluetooth højttaler med radio-Gratis fragt

Sangean Mozart Mini Mørk valnød Bluetooth højttaler med radio-Gratis fragt

kr512.86

-5%

kr545.59

Ny vare

På lager

Tags: bluetooth højttaler med radio, bluetooth højttaler, højttaler med bluetooth, Billige bluetooth højttaler med radio, Høj Kvalitet bluetooth højttaler, Kina højttaler med bluetooth-Leverandører.

Sangean Mozart Mini Mørk valnød Bluetooth højttaler med radio

Sangean ' s forpligtelse til at designe og fremstille de bedste i klassen-radioer. Med verdensomspændende anerkendelse for lyd kvalitet, performance, features, funktioner og holdbarhed Mozart Eksemplificerer Sangean ' s forpligtelse til kvalitet. Elegant enkelhed kombineret med state-of-the-art ydeevne og sætter Sangean Model Mozart-Radio med bluetooth højttaler hoved og skuldre over konkurrenterne.FM-modtagelsen er fremragende at give klare og statiske gratis lytter. Roterende skiver justere lydstyrken, vælger FM-bånd, og netop melodier din station udvælgelse, der vises i en sagte tændte analog skærm. En LED-tuning øje forsikrer dig, er at opnå den bedste modtagelse for den valgte station. Derudover, Et AUX-In-stik til at spille dine foretrukne MP3-musik fra dine bærbare enheder er til rådighed samt en Rekord-Out jack-routing til dit kontrolapparatet eller eksterne enheder.

Den Sangean Mozart er blevet rost vidt og bredt for sin lyd i høj kvalitet, mini og kun en hånd størrelse, retro styling. Vi fik vores hænder på en prøve enhed og kom væk imponeret, og lige så mange andre har. Alle, der ønsker en kompakt, elegant radio med overraskende god lyd bør give Mozart-et kig.

Har FM-tuner med Vernier Tuning FM/BT/AUX-omskifter Dual antenne system-Baggrundsbelyst skærm med LED-tuning indikator Ægte træ færdige kabinet DC IN 5V/1A Aux-in, Ant-I Dimensioner (b x h x d):115x73x65mm Vægt: 400g

Om Sangean

Etableret i 1974, navn Sangean er blevet anerkendt for sin enestående ydeevne og uforlignelige kvalitet i design og produktion af høj kvalitet, radio og audio produkt til at føre inden for sit område med et udvalg af DAB - / DAB plus, internet, world radioer, arbejdsplads, radioer, clock-radio og CD-lyd system.

Med en arv på over 42 år, Sangean har ry for høj kvalitet og pålidelighed inden for sit felt. Med sin vilje til forbedring, selskabet fortsat er på forkant med produktudvikling og innovation.

Innovative Design awards fra internationale radio-og tv-magasiner især "Det er meget godt lavet i Taiwan" pris fra Taiwanske Regering har bevist, Sangean til at være fremragende på det produkt, ydelse og funktioner.

I dag Sangean har bragt større innovation til radio marked inden for digital radio, som DAB / DAB plus radio, HD radio og Wi-Fi internet radio, nogle af dem udstyre med i-pod vugge i stand til at spille og oplade din iPod / iPhone.

Med over dygtige team af over 100 ingeniører inden for de elektriske, mekaniske, industriel design og software, vi vil fortsætte med at lave verdens bedste radioer til den højeste kvalitet standard, uanset hvilken konkurrence. Vores urokkelige hengivenhed til kvalitet, er hvad der har hjulpet med at opbygge denne virksomhed til at være hvad det er i dag, og vil være hjørnestenen i fortsætter med at bygge vores virksomhed i fremtiden.

Afspilning Funktion Radio
Voice Control No
Kabinet Materiale Træ
Antallet af Højttaler-Kabinettet 1
Mærke SANGEAN
Skærm No
Funktion Ingen
Vandtæt No
Lyd Crossover Full-Range
Farve Mørk
Støtte Apt-x No
Støtte APP No
Højttaler Type Bærbare
Materiale Træ
Meddelelse AUX,Bluetooth
Fjernbetjening No
Intelligent Personlige Assistent Ingen
Model-Nummer MOZART
Udgangseffekt 5W
Kanaler 1
Strømkilde DC Batteri
batteri Ja
Understøtter Hukommelseskort No
Indbygget Mikrofon No
PMPO 5W
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 16cm x 14cm x 8cm (6.30in x 5.51in x 3.15in)
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer