Nyhed Reduced price!
Neewer Sammenklappelig Mikrofon Akustisk Isolering Skjold med Letvægts Metal Legering, Akustiske Skum, Monteringsbeslag og Skruer

Neewer Sammenklappelig Mikrofon Akustisk Isolering Skjold med Letvægts Metal Legering, Akustiske Skum, Monteringsbeslag og Skruer

kr372.17

-7%

kr404.53

Ny vare

På lager

Tags: Skjold, metal skjold, Billige skjold, Høj Kvalitet metal skjold.

Fremstillet af en metallegering og professionel akustiske skum, bryder op værelses refleksion og absorbere støj, der optræder som en isoleret skjold.

3/8" og 5/8" gevind adapter til messestande og mikrofon holdere

Sammenklappelige design, spare plads under transporten

Dimensioner (W x H x D):16.7" x 12" x 6.1"/42,5 cm x 30,5 cm x 15,5 cm

Bemærk: mikrofonen er ikke inkluderet i prisen. Produkt beskrivelse

Bemærk: mikrofonen er ikke inkluderet i prisen.

Beskrivelse:

Mikrofonen akustisk isolering skjold, udført af metal, legering og professionel akustiske skum, er det designet til at hjælpe med at minimere de uønskede hall refection, støj og ekko for at opnå en meget "tør" vokal eller instrumental signal til optagelse.

Dette filter giver mulighed for gode, registrering af resultater, selv under ugunstige omgivelsesbetingelser uden at skulle tage kompliceret foranstaltninger til at reproducere studio betingelser eller en akustisk isolering.

Sammenklappelige design, spare plads under transporten.

Specifikation:

Materiale:

Mental Legering + Professionel Akustiske Skum

Dimensioner (W x H x D) :16.7" x 12" x 6.1"/42,5 cm x 30,5 cm x 15,5 cm

Pakkens Indhold:

1 x Mikrofon Skjold

1 x Støtte Bar

1 x 3/8" og 5/8" Gevind Adapter

Vi accepterer alipay her. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW .

Vi sender til de fleste lande,bortset fra AFO/FPO Varer bliver afsendt fra Kina eller Usa med Luftpost,nå ud til de fleste lande inden for 10 til 2o dage. Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer,kan det tage op til 30 arbejdsdage.

2 måneder Warranty.By med tillid! Hvis du ikke er tilfreds, når du vælge at modtage din vare,bedes du returnere den med 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt mig venligst inden du vender det. For enhver ombytning eller refundering, vi har brug for produktet, skal være i sin oprindelige tilstand, herunder kasse og alt tilbehør.Købere er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost .

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kunde satisfation! Feedback er meget importtant,vi anmoder om, at du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback,så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem

Farve Black
Mærke NEEWER
Pakke Vægt 1.8kg (3.97lb.)
Pakke Størrelse 36cm x 28cm x 14cm (14.17in x 11.02in x 5.51in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer