Nyhed Reduced price!
10tommer 2,2 g Tilpasset balloner med tekst udskrivning af Helium Balloner guld, sølv metallic mat party balloner 1000pcs/masse

10tommer 2,2 g Tilpasset balloner med tekst udskrivning af Helium Balloner guld, sølv metallic mat party balloner 1000pcs/masse

kr613.02

Ny vare

På lager

Tags: ballon tilpasset, ballon, ballon, balloner med helium, Billige ballon tilpasset, Høj Kvalitet, ballon, ballon, Kina balloner med helium Leverandører.

Emne: Latex ballon, med trykt logo

Størrelse: 10tommer 2,2 g ,

Materiale: latex, mat(standard) eller metallic(pearl)

Antal: 1000pcs(1 parti)

Udskrivning: enkelt-farve logo print , 1 logo på 1 side

producere tid : 5-7 arbejdsdage

gratis fragt: 7-10 arbejdsdage via EMS eller DHL eller UPS EXPRESS

Bemærk:

Sørg for at kontakte os, og send logo (kunst) til os.

1. mat balloner------farver for at vælge

2. metallice (pearl) balloner------farver for at vælge

P. s.

Anden skærm kan præsentere lidt anderledes farve, Håber på forståelse!

BEMÆRK:

Vores pris omfatter ikke SKAT eller MOMS. Købere bør være ansvarlig for den Skat og MOMS, der opkræves af deres land Brugerdefineret. For at undgå eller lav Skat, vi plejer at markere 20-30USD i skibsfarten parcel. Hvis du anmoder om lavere angivne værdi i pakken, bedes du fortælle os det.

Forsendelse

1. Vi tager 5-7 arbejdsdage at producere logo ballon og om 7-10 dage til levering via EMS /DHL/TNT/UPS express .

2. Fortæl mig venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt.

3. Nogle gange kan det tage op til 4-6weeks på grund af dårligt vejr eller strenge fortoldning. Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden. Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil vi hjælpe med at spore det.

4. Vores pris inkluderer ikke skatter, MOMS eller andre afgifter. Køber er ansvarlig for skat eller told, der opkræves af deres land.

Betaling

Spærrede er sikker for både købere og sælgere. Spærrede understøtter Kreditkort, Moneybookers, Visa, Mastercard, Western union mv. Hvis du vil bruge andre betalinger, er du velkommen til at kontakte os via mail eller besked.

Tilbagebetaling

Brugerdefineret balloner er med personlig udskrivning, kan vi ikke acceptere afkast og udvekslinger. Håber på forståelse!

Feedback

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback. Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

Ønsker du have en god shopping her og hav en dejlig dag!

Materiale Latex
Lejlighed Party
Ballon Størrelse 10tommer
Model-Nummer 10tommer 2,2 g
Klassificering Ballon
Form, Stil Runde
Enhed Type masse (1000 stk/masse)
Pakke Størrelse 30cm x 25cm x 20cm (11.81in x 9.84in x 7.87in)
Pakke Vægt 3.0kg (6.61lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer