Nyhed Reduced price!
TK4100 Chip (High - Grade Læder )125KHZ RFID Nærhed ID Token Håndsender Nøgleringe til adgangskontrol Kontakten Power

TK4100 Chip (High - Grade Læder )125KHZ RFID Nærhed ID Token Håndsender Nøgleringe til adgangskontrol Kontakten Power

kr13.79

-25%

kr18.39

Ny vare

På lager

Tags: Nøglering, nøglering i læder, Billige nøglering, Høj Kvalitet læder nøglering.

TK4100 Chip (High - Grade Læder )125KHZ RFID Nærhed ID Token Håndsender Nøgleringe til adgangskontrol Kontakten Power

Bemærk: tag TK4100 Chip ( Kun Læse), Hvis du har brug for skrivbar af læder Tag. Pls købe T5577 Tags. Tak!

Vandtæt

Hver kommer med en nøglering i prisen.

Kompatibel med alle RFID-læser til at få adgang

Hver token pre-programmeret med en unik ID, som er laserprint på det

Nærhed kort EM4100, 64bits (EM-marine) med 64bits Read only memory

EM4100 nærhed-kort er almindeligt anvendt RFID-teknologi. Hver af EM marine nærhed-kortet har et unikt serienummer.

Nærhed kort EM4100 er en fantastisk løsning til adgangskontrol og tid fremmøde systemer, som ikke kræver meget højt sikkerhedsniveau.

Chip: TK 4100

Funktion: kun Læse

Memory size: 64bits Read only memory (10HEX serienummer)

Frekvens: 125kHz

RF-Protokol: N/A

Materiale:høj kvalitet læder

Overflade: Laminering (glans/mate)

Arbejde frekvens: 125kHz

Læseafstand: 0-5cm

Datalagring tid: Minimum 10 år

Driftstemperatur: -20 til +60° C

Oplagring temperatur: -20 til +65° C

Qly: 1stk

Adgangskontrol, tid attendace, billetsalg, ePayment og enhver anden anvendelse, hvor integriteten og sikkerheden af de data, der lagres, er afgørende.

RFID-kort og Nærhed kort tilbyder en bred vifte af funktioner, der er almindeligt anvendt til sådanne programmer, som adgangskontrol, tid og fremmøde, pengeløs betaling, og event management. RFID-kort med ISO-kort, og også som clamshell-kort.

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført. Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage. Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes. Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Chip-Type Kontaktløs ID-Kort
Konturer Alien Card
Farver Black
Funktion Kun Læse
Materiale Læder
Anerkendelse Tilstand Læs Kun
Chip model EM4100/TK4100
Model-Nummer EM4100 ID Nøgleringe
Chip Kapacitet 64 Bits
Magt Passiv Kort
Frekvens 125KHZ / LF
Læseafstand 0-5CM
ansøgninger Dør Adgangskontrol System/ Tid Attendace System
Støtte Læsere 125KHZ EM /ID RFID-Kort Læsere/kopimaskiner/ dobbeltarbejde
Mærke XCCRFID
Pakke Vægt 0.015kg (0.03lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 5cm x 3cm (3.94in x 1.97in x 1.18in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer