Nyhed Reduced price!
Lilla 14mm 100pcs-2000pcs Crystal Heart Perler Med Midterste Hul Lysekrone Dele Tråde Kranse Hængende Gardin Indretning

Lilla 14mm 100pcs-2000pcs Crystal Heart Perler Med Midterste Hul Lysekrone Dele Tråde Kranse Hængende Gardin Indretning

kr93.73

-45%

kr170.42

Ny vare

På lager

Tags: perler perler, perler med hjerter, perler med krystal, Billige perler perler, Høj Kvalitets perler, med hjerter, Kina perler med krystal Leverandører.

Lilla 14mm 100pcs-2000pcs Crystal Heart Perler Med Midterste Hul Lysekrone Dele Tråde Kranse Hængende Gardin Indretning Alle proudcts er krystal glas , ikke ikke Akryl Pls venligst, at det materiale, perle er af høj kvalitet glas, krystal, ikke Akryl, så det er mere strålende & tungere. Navn : Crystal Heart Shape Perler/Lysekrone Perler bruger : gardin eller dør gardin , bryllup , hotel ornamenter størrelse : 14mm bruge : Glas Krystal Vedhæng Til Lysekroner i Krystal Glas Lysekrone Lampe

Belysning Del Dråber Vedhæng Prismer Hængende Galss Lys Vedhæng Hjem/Hus

Indretning Bryllup Dekoration Lysekrone Del Tilbehør Ottekantede Perle Kæde, For

Gardin og Lysekrone Indretning.

Valentins Dag, Påske søndag Tilbehør

Halloween, Thanksgiving Day Silent Night Juledag Nye År Indretning Tilbehør Gave

Mors Dag, Fars Dag Gave

April Fool ' s Day Værktøj, Rekvisitter

Vi har forskellige farver crystal heart perler i et hul, du kan vælge,hvis du ønsker anden farve,kan du klikke på billedet eller ved at kontakte mig,tak Vi er crystal factory,mængden af lager er stort, og vi har en masse farver og størrelser for dit valg,kan du vælge bevidst, i henhold til dine behov, og vi kunne gøre brugerdefineret størrelse og farve. Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte med os.

Bemærk: 1) produkt i billeder, måske en lille farve forskel og større eller Mindre end de faktiske én. Check venligst størrelse og farve, før du køber !!! 2) Import told eller afgifter er ikke inkluderet i prisen. Disse gebyrer er for købers ansvar. 100% Tilfredshed Garanteret: Hvis du ikke er tilfreds med de køb, uanset årsag, er du velkommen til at kontakte os, Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, indtil du er tilfreds. Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester,kan du efterlade en positiv feedback, når du har modtaget pakken.Takket være en masse. Kontakt Os: Vi vil svare inden for 24 timer (inklusiv weekender og helligdage ).Du er velkommen til at kontakte os. Du kan sende e-mail til os. Hvis du fortæller os din e-mail, når du kontakter os ,vil vi reagere hurtigere og nemmere. Tak for visning af denne liste!

Element Type Bold
Emitting Farve 100pcs, 500pcs, 1000pcs, 2000pcs
Farve Lilla
Brug bryllup hjem dekoration
Navn Glas Hjerte/Lysekrone Perler
Emne Diameter 14mm
Model-Nummer 14mm
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer