Nyhed Reduced price!
Naturehike 2stk 6cm Aluminium Karabinhage Vandring S-formet Bøjle Spænde Udendørs Redskab til Overlevelse Camping Taske Klip Krog

Naturehike 2stk 6cm Aluminium Karabinhage Vandring S-formet Bøjle Spænde Udendørs Redskab til Overlevelse Camping Taske Klip Krog

kr22.62

-29%

kr32.31

Ny vare

På lager

Tags: krog kroge, krog klip, Hook Buckle, Billige krog kroge, Høj Kvalitet krog klip, Kina hook buckle Leverandører.

SPECIFIKATIONER:

Materiale: Aluminium Legering

Længde: 6cm

Vægt: Ca 10g

Maksimal Bærer Vægt : Ca 20kg

Sport Type: Camping, Vandring . Trekking ,Klatring , Vandreture Bruge: Rygsæk Spænde, vandflaske Spænde,Rejse Telt Spænde, nøglering Spænde PAKKENS INDHOLD: 2 x S-Form Spænde Bemærk: varen doen ikke indeholde vand flaske, og det er kun for at vise bedre, vær venligst opmærksom på det, og tak. Det er ikke til klatring, og det anvendes i rejsetasker og klatring tasker , telt, vand flaske spænde, bedes du kingdly bemærk det og tak.

Forsendelse

1. Vi accepterer alle større betalingsmetode, herunder Escrow, Alipay, T/T, og Kreditkort.

2. Når du placerer ordre, kan du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varen inden for 1-7 dage, når din betaling er gennemført.

3. Det tager normalt 15-60 dage for levering, og Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande

4. Hvis du foretrækker andre shipping metoder, så tøv ikke med at kontakte os, tak. (Bemærk: det kan der forekomme ekstra beregning, såsom express)

5. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Feedback:

Hvis du har nogen problemer med vores produkter, eller har ikke modtaget pakken. Du er velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Kunde service tid: Beijing tid Man.- Lør. 8 am-6 pm.

Materiale Aluminium
også for Hængende Spænde
Størrelse Length 6cm
Type Lomme, Multi-Værktøjer
Stil S-TYPE
Maksimalt Med Vægt Ca 20 kg
Farve Blå Orange
Navn Paracord Klatring Karabinhage
Mærke Naturehike
Bruger Rejser, Camping,Vandring, Klatring
Pakke Vægt 0.04kg (0.09lb.)
Enhed Type masse (2 stk/masse)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer