Nyhed Reduced price!
High speed stål træbearbejdning Udhuling Værktøjer, Drejebænk Mejsel Trædrejning kniv,træ udskærings værktøj

High speed stål træbearbejdning Udhuling Værktøjer, Drejebænk Mejsel Trædrejning kniv,træ udskærings værktøj

kr261.09

-12%

kr296.70

Ny vare

På lager

Tags: værktøj rum, kit online, værktøj temperatur, Billige værktøj rum, Høj Kvalitet kit online, Kina værktøj temperatur Leverandører.

Funktion: Navn: High speed stål værktøj til træbearbejdning Udhuling Værktøjer Materiale: W4Mo3Cr4V1HSS

HRC: 57-62

Størrelse:som billede Vægt: 20 0-3 00g/KG Pakning:3stk/sæt(som billedet viser ) bemærk venligst, at spindel gouges er ikke skærpet.

Betaling Vi accepterer den Spærrede. Kontakt os venligst for yderligere oplysninger om, hvordan til at betale eller forespørgsler om betaling.

Forsendelse Vi er ikke ansvarlig for, ikke kan leveres adresse. Vi forbeholder os retten til at opkræve forsendelsesomkostninger igen for returnerede varer på grund af forkert adresse. Varen vil blive sendt af sted inden for 24-48 timer efter klare betaling (undtagen weekend og ferie). Tidspunkt for ankomst:

1. Air Mail: 15-30 dage

2. EMS: 5-10 dage Lejlighedsvis, kan det forsinke på grund af din lokale Kunden clearance. Hvis ikke komme konto efter 30 dage, bedes du kontakte os for at løse det. Vi tilbyder ikke kombinere forsendelse. Vi er ikke ansvarlige for told eller afgifter i dit land.

Afkast 1 År Garanti, Bid i tillid! Alle varer er 100% Brand Nye. Alle de elementer, der har været testet inden afsendelse. Vi kan ombytte varen inden for 30 dage efter, at du har modtaget det, hvis det er defekt. Varen retur skal have alle originale emballage og tilbehør, der er med Godkendelsen Kode. Køber er ansvarlig for den vende tilbage forsendelsesomkostninger. Vi vil være ansvarlig for porto af udskiftninger. Tilbagebetaling vil blive gjort ved modtagelse af den returnerede vare. Det kan tage op til 3 hverdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.

Andre EMNER vil blive pakket Uden æsken. Vi stræber efter at tjene 100% perfekt "Fem-Stjernede" scores fra dig. Star-scores er meget vigtigt for os. Hvis der er noget om din transaktion, der ikke lever op til dine forventninger. LAD OS VENLIGST VIDE, OG GIVE OS MULIGHED for AT GØRE TINGENE RIGTIGT, før du forlader feedback.

Materiale andre
Type andre
Blade Type Halv Runde Mejsel
Model-Nummer træbearbejdning Udhuling Værktøjer
Bladmateriale Rustfrit Stål
Bruger Træbearbejdning
Mærke Leane Creatief
DIY-Forsyninger Træbearbejdning
Pakke Størrelse 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
Enhed Type masse (3 stk/masse)
Pakke Vægt 1.3kg (2.87lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer