Grøndals Park
Grøndals Park

Hvis I bare vil
nyde... kvaliteten

De eksklusive boliger i Grøndals Park er tegnet med udgangspunkt i den nordiske byggestil, hvor materialer i høj kvalitet skaber en flot arkitektonisk helhed. De mørke blødstrøgne sten giver sammen med træ/alu-vinduerne et udtryk, der er moderne og tidløst på samme tid.

Følelsen af luft og god plads forstærkes indvendigt af de store vinduespartier mod haverne, som åbner boligerne og giver et helt unikt lysindfald hele året rundt. Boligerne er tilpasset området, så du får de bedste lysforhold både inde og ude. De frodige grønne omgivelser er det perfekte modspil til boligens rene linjer.

Hvis I bare vil
nyde... samværet

I Grøndals Park får hyggen med familien optimale betingelser.

Udsigten til haven er smagfuldt indrammet af en massiv egetræsramme, som fremhæver den høje kvalitet i byggeriet, det tidløse og nordiske udtryk. De varme toner i egetræsgulvet giver rummet en varm glød, og understreger hyggen i de hjemlige omgivelser.

Som noget helt unikt byder stuerne i alle boligerne på en siddeniche i de store vinduespartier, hvor man får det bedste af begge verdener. Her har du mulighed for at sidde på en lækker hynde med en pude i ryggen, drikke en kop kaffe og nyde det grønne udeliv, mens man er i tørvejr indendøre.

Hvis I bare vil
nyde... måltiderne

Man siger, at køkkenet er husets hjerte - sådan er det også i Grøndals Park.

Livet leves i det store, lyse køkken-alrum, hvor der er plads til fællesskab og hele familien omkring spisebordet. Med de store glaspartier og den direkte adgang til terrassen og haven er det som om, at forskellen mellem inde og ude ophæves.

Den gennemgående elegante nordiske stil er også tydelig i køkkenet, hvor hvide kvalitets-køkkenelementer med lige linjer skaber et tidløst udtryk og giver masser af plads til opbevaring. Opvaskemaskine og køle-fryseskab er integreret, så der skabes visuel ro. Mørke bordplader og varme egetræsgulve danner kontrast til de lyse elementer og fuldender det stilrene køkken.

Ved køb tidligt i processen, er der mulighed for at få indflydelse på valg af inventar til køkken og bad.

Hvis I bare vil
nyde... følelsen af luksus

Husets to badeværelser emmer af nordisk stil og kvalitet.

Her er flotte, store fliser på gulvet og på væggene i brusenichen. Væggene er lyse og brusenichen er afgrænset af glas, så lyset strømmer frit i hele rummet.

I flere af boligerne er det muligt at vælge en planløsning, hvor det ene af husets to badeværelser ligger i forlængelse af soveværelset. Her kan du nyde fordelene ved at have en helt privat voksenafdeling - hver dag.

Find den bolig der matcher jeres ønsker og behov

 

Ledige

Reserverede

Solgte

Få indflydelse på din drømmebolig

Vi har lagt vægt på fleksibilitet i byggeprojektet. Derfor kan du selv få indflydelse på indretningen af din nye bolig. Hvis du køber en bolig i Grøndals Park, mens projektet stadig er på tegnebrættet, kan du sætte dit præg på boligens planløsning og være med til at bestemme antallet af værelser og deres placering. Du kan også være med til at vælge materialer ud fra et stort udvalg og sætte dit præg på køkkenet, gulvbelægninger, farver og terrasser – og få den bolig, du drømmer om.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION
Circle
Leaf

Få et overblik over Grøndals Park i vores katalog

 

Download katalog
Grøndals Park - scroll ned