Grøndals Park
Grøndals Park

Hvis I bare vil
nyde... en central beliggenhed

Med kun få minutters gang til børnehave, vuggestue og indkøbsmuligheder har Grøndals Park en central beliggenhed i forhold til de faciliteter, der betyder meget i hverdagen. Samtidig ligger boligerne i et naturskønt område med åbne marker og grønne skovarealer.
 

Grøndalspark ligger tæt på:

0,3 km Børnehave / Vuggestue
1,6 km Indkøb (Føtex)
1,3 km Birkerød St. (27 min. til Kbh.)
1,5 km Skole
0,2 km Indkøb (Dagli’Brugsen)
2,0 km Birkerød Gymnasium
1,3 km Kulturcenter
2,0 km Idrætscenter / Svømmehal
3,1 km Furesø golfbane

Hvis I bare vil
nyde... de mange muligheder

Grøndals Park ligger i det populære Kajerød, som er kendt for sin grønne natur, Sjælsø og den centrale beliggenhed i Birkerød.

Grøndals Park - Restauranter og shopping

Restauranter og shopping

Birkerød byder på små specialforretninger, restauranter, caféer og biograf, foruden flere dagligvarebutikker centralt placeret ved Teglporten.

Grøndals Park - Daginstitutioner

Daginstitutioner og skoler

Du finder flere daginstitutioner tæt på Grøndals Park. Toftevangsskolen, Birkerød Privatskole, Birkerød Skole og Birkerød Gymnasium ligger ligeledes alle inden for gåafstand.

Foreningsliv

Udover rige indkøbsmuligheder finder du også kulturhuset Mantziusgården og et aktivt idræts- og foreningsliv med mange muligheder: Birkerød Svømmehal, Birkerød Idrætscenter, Birkerød Sejlklub, Birkerød Ro- og Kajakklub, Birkerød Bicycle Club og Birkerød Tennisklub.

 

Hvis I bare vil
nyde... fritiden

Få en aktiv fritid eller et seniorliv i bevægelse, når du bor i Grøndals Park. Hold kroppen i gang med en runde på golfbanen, en match i tennis- og squashklubben eller tag en tur i svømmehallen. Området har et rigt foreningsliv med mange spændende aktiviteter, du kan deltage i.

Find den bolig der matcher jeres ønsker og behov

 

Ledige

Reserverede

Solgte

Vil du være med til at bestemme din boligs indretning?

Vi har lagt vægt på fleksibilitet i byggeprojektet. Derfor kan du selv få indflydelse på indretningen af din nye bolig. Hvis du køber en bolig i Grøndals Park, mens projektet stadig er på tegnebrættet, kan du sætte dit præg på boligens planløsning og være med til at bestemme antallet af værelser og deres placering. Du kan også være med til at vælge materialer ud fra et stort udvalg og sætte dit præg på køkkenet, gulvbelægninger, farver og terrasser – og få den bolig, du drømmer om.

Kontakt os for mere information
Circle
Leaf

Vil du gerne bo centralt?

Med kun få minutters gang til børnehave, vuggestue og indkøbsmuligheder har Grøndals Park en central beliggenhed i forhold til faciliteter, der betyder meget i hverdagen. Samtidig ligger boligerne i et naturskønt område med åbne marker og grønne skovarealer.

Få et overblik over Grøndals Park i vores katalog

 

Download katalog
Grøndals Park - scroll ned