Nyhed Reduced price!
Bil body styling dække detektor trimmer ABS chrome Eksterne døren Skål pinde lampe ramme 8stk For Hyundai Tucson 2016 2017

Bil body styling dække detektor trimmer ABS chrome Eksterne døren Skål pinde lampe ramme 8stk For Hyundai Tucson 2016 2017

kr93.98

-10%

kr105.56

Ny vare

På lager

Tags: lampe ramme, eksterne døren, ABS Chrome, Billige lampe ramme, Høj Kvalitet yderdør, Kina abs chrome Leverandører.

1. Om Os

Vi har en Kina-baseret virksomhed gyldig e af auto tilbehør specialister og hobbyfolk, der har været produktion og fremstilling af auto dele og tilbehør til over 10 år. I den tid, vi har raffineret alle aspekter af vores virksomhed, fra oplevelse til produkt design. Vi har opbygget et solidt produkt, og har det omdømme og erfaring, for meget. Giv os en chance, og lad os sætte vores erfaring til at arbejde for dig.

2. Forsendelse

1) . Normalt bruger vi til Kina-Post Air Mail til at sende grave produkter være gratis.Vi kan også sende spise produkter af EMS,DHL,Fedex,UPS, der er baseret på spise krav, og vi vil give dig den hurtige levering måde, mænd du skal betale ekstra shipping gebyr.

2) . Sørg for, på dine oplysninger er korrekte, såsom navn, adresse ,telefonnummer,Postnummer,ect.Vi vil sende grave r produkter jeg gud, tid og har da tracking nummer automatisk.Vi vil sende grave Tracking nummer via e-mail.Kontakt os, hvis du ikke har modtaget vores e-mail. Vi tilbyder også kombinerede shipping rabat.

3) . Hvis det er nødvendigt, kan du efterlade en besked i fortælle os, hvor meget du gerne vil skrive på pakken.

3. Betaling

1) Vi accepterer Alipay , visa, bankoverførsel , West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage

4) andre spørgsmål, kan du se dette link , Måske det kan hjælpe dig.

4. Positive Tilbagemeldinger

1). Din Feedback er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, bedes du venligst forlade positive tilbagemeldinger og Fem er blevet bygget. Vi vil gøre det samme for dig.

2). Hvis der er nogen problemer, er Du velkommen til at kontakte os, inden de forlader netural(3-stjernede) eller negative(1-2 stjerne) feedback, vi er altid klar til at løse dit problem. Tak!

5. Returnering /Refusion

1). Varer kan returneres inden 7 dage for kvalitet problemer (kunden er nødt til at tilbyde digitale foto til sælger for enhver klage for os på at gøre undersøgelsen.) eller forkerte varer, mænd naturligvis vil vi kontrollere alt omhyggeligt, og bekræft det er jeg gud stå, Hvis ingen spørgsmål, vil vi give dig den restitution, der snart efter ved vi modtager varerne.

2). Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber. Køber er ansvarlig for returportoen og for Fragt gebyrer og Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3) Vi vil refundere GRAVE FULD VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen jeg dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4) Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret

6. Garanti

1) 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2) Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED PERFEKTE GARANTI.

3) Du accepterer, på alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Groendalspark.dk!

7. FAQ

Q: Kan jeg få rabat?

A: LANGENS vis altid den bedste pris, vi kan tilbyde, så køber af dig selv, vil du få den billigste pris. Hvis din ordre mængder, der er mere end 10pcs,bedes du kontakte os, før du betaler, måske kan vi hjælpe grave med at spare nogle omkostninger.(Den metode til at få en rabat til butik ordre er: Lave en, for det første, skal du ikke betale med det samme, må efterlade en besked i fortælle os, mængde og forsendelsesmetode du ønsker, vil vi ændre reglerne inden for 24 timer, så vær venlig mod betale for ordren.)

Q: Er der nogen, der er dos og donts for ægte læder?

A:- Undgå vask

- Aviod mærke

- At holde sig væk for regn og solskin

- Moistureproof og aviod insekt

- Aviod overvægt

- Aviod kontakt med skarpe genstande og kemikalier

Q: Hvad kan jeg gøre, når jeg i lang tid gik, stadig gjorde de ikke få pakken?

A: 1).Denne situation altid skete med post office air mail, når du har fundet din røg pakke tracking oplysninger viser, på venstre HONG KONG, og ingen oplysninger på dit lokale posthus hjemmeside, din røg pakke nu er på vej til dit land, eller er nået frem til dit land, mænd kun fordi dit lokale posthus for travlt til at beskæftige sig med så mange pakker, skal du være tålmodig.

2).Når modtagelsen tid, mindre end 10 dage tilbage, og du stadig ikke få pakken, bedes du kontakte os, vil vi udvide modtagelsen tid til at grave og prøve på at hjælpe med at finde årsagen til forsinkelsen og forsøge på at løse. Når nogen nyhed, vi vil lade grave vide i tide.

Q: Hvordan kan jeg spore min røg pakke, når den er afsendt?

A: Vi oprigtigt opfordre dig til på spore denne parcel med dit tracking nummer via dette link http://global.cainiao.com/ (For Groendalspark.dk Standard Shipping kun) eller www.17track.net/en (såsom e-røg pakke, Kina Post, DHL og andre kurer)

Element Type Chrom Styling
Element Vægt 0.26kg
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Materiale ABS
Item Længde 1inch
Item Bredde 1inch
Specielle Funktioner Dekoration, beskyttelse og sikkerhed
Model År 2015 2016 2017
Model Navn OKL878
Item Højde 1inch
Emne Diameter 1inch
Bil Model Tucson
Mærke GUANG-E
Enhed Type masse (8 stykker/masse)
Pakke Vægt 0.42kg (0.93lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 11cm x 16cm (11.81in x 4.33in x 6.30in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer