Nyhed Reduced price!
Red Dot Finder Rækkevidde Astronomi for 80EQ 80DX 90DX SE SLT Teleskop Kikkert Monokulare Drop Shipping W2299

Red Dot Finder Rækkevidde Astronomi for 80EQ 80DX 90DX SE SLT Teleskop Kikkert Monokulare Drop Shipping W2299

kr77.61

-29%

kr110.83

Ny vare

På lager

Tags: teleskop kikkert monokulare, kikkert astronomi, astronomi i kikkerten, Billige teleskop kikkert monokulare, Høj Kvalitet kikkert astronomi, Kina astronomi i kikkerten Leverandører.

Nye Red Dot Finder Rækkevidde for 80EQ 80DX 90DX SE SLT Astronomiske Teleskoper W2299A

Bemærk:Der er ingen teleskop i pakken , hvis du har brug for det ,pls kontakte mig

Vigtigste Funktioner : Simpel, billig og effektiv red dot observation enhed gør sigter mod din teleskop Meget let at justere. Thumbwheels tillader positionering af red dot vandret og lodret for præcis teleskop tilpasning En justerbar lille rød prik, der er projiceret op på en ikke-makeup udsnitsvinduet, så du kan sigte den største teleskop, der hurtigt og nemt Omfatter Mount Beslag Materiale: Plast + Metal Farve: Sort Vægt: 70.0 g/2.47 oz Bemærk: Denne Red Dot Finder Rækkevidde for 80EQ 80DX 90DX SE SLT OMNI-Serie og så på Astronomiske Teleskoper.

Hvordan man bruger en red dot finder: Først og fremmest træk klar plast ark, der er på forsiden, og på bunden - du kan se dette i et af de billeder. Dette gør det batteri, til at tage kontakt, så den røde prik vises, når du tænder den. Næste, så prøv finder ved at skifte det på med små roterende kontrol på siden. Kig gennem hullet på forsiden af søg og du bør se den røde prik, og være i stand til at gøre det lysere eller mørkere ved hjælp af roterende kontrol, der er også en on/off-kontakten. Sæt nu din rækkevidde op som normalt, men sætte den røde prik finder på i stedet for de sædvanlige optiske søger. Punkt på dit teleskop til noget i retning af en TV-antenne eller en skorsten - noget om, at størrelsen vil gøre, og jo længere væk, jo bedre. Kigger gennem et lavt strømforbrug okular (25mm er ideel) finde genstanden ved at justere dit teleskop og fokus objektet. Justere montere ved hjælp af slow motion kontroller, således at objektet er lige i centrum af den opfattelse. Justere finder således, at den røde prik er præcis på det motiv, du søgte på. Du kan tilpasse det ved hjælp af de to store hjul. Det er den til højre på forsiden gør venstre/højre-retning og en på ryggen på bunden er op og ned. Sluk for det og vent, indtil mørke Du nu bruge det ved at skifte de finder på, så kigger gennem de finder således, at den røde prik linjer op på de mål, du kommer til at observere gennem dit teleskop. Når den røde prik er lige over den stjerne eller planet, det bør være præcis i midten af dit okular udsigt. Husk at skifte det ud, når du har fundet din målgruppe, for at spare på batteriet.

Red Dot Finder Rækkevidde Svalehale Base CR2032 knapbatteri

1. Vi leverer til Alixpress adresse . Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler. 2. For at levering af din pakke hurtigt og præcist, bedes du forlod os, telefonnummer, når du betaler, værdsat! 3. Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service. Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter. Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp. Tak for din forståelse. 4. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

finderscope for telescope red dot finder
red dot finder for 80EQ 80DX 90DX
teleskop kikkert professionel kikkert
Mærke svbony
finder rækkevidde Refleks Søgeren Finder Rækkevidde
teleskoper Kikkert-Teleskop
Finder Finderscope SE SLT Astronomiske Teleskoper.
Model-Nummer Red Dot Finder Rækkevidde
Type Monokulare
Astronomiske Teleskoper. Standard Finder
Rød Prik Finder Finderscope
Monokulare AstronomyTelescope
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.11kg (0.24lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer