Nyhed Reduced price!
11 Typer HOT Fantasi Plads Planet, Månen Lang Halskæde Kvinder,Cool Tid Perle Vedhæng Halskæder til Kvinder Neckless Smykker Groendalspark.dk

11 Typer HOT Fantasi Plads Planet, Månen Lang Halskæde Kvinder,Cool Tid Perle Vedhæng Halskæder til Kvinder Neckless Smykker Groendalspark.dk

kr12.20

Ny vare

På lager

Tags: lang halskæde, lang halskæde kvinder, halskæde kvinder, Billige lang halskæde, Høj Kvalitet, lang halskæde kvinder, Kina halskæde kvinder Leverandører.

1. Type: Halskæde

2. Materiale: legering Top og harpiks

3. Farve: Som foto viser

4. Vægt: 11.3 g

5. Køn: W varsel og piger

6. Egenskaber: Unikke og mode design; Allergi fri

7. Sted oprindelsesland: Kina (Hovedlandet)

8. Funktion: Vis og konsolidere din kærlighed. Sætter individualitet og held og lykke

9. Anledning: Elsker gaver til veninder og mødre, Jubilæum, fest, Dans, fest,Rejser memorial, firmagaver, Fair, Salgsfremmende reklame osv.

Velkommen til StyleSea Skønhed online butik! Kom og Vis din STIL og INDIVIDUALITET!

StyleSea Skønhed er en professionel og førende virksomhed inden for produktion og eksport af de fleste typer af smykker,tøj og tilbehør.Hvis du er en person køber,skal du huske at tilføje os til din Butik liste. Hvis du er en grossist eller distributør, og også på udkig efter en samarbejdspartner i Kina, er du velkommen til at kontakte os.

Vores primære kunder er fra Europa, Amerika, Asien og Sydøstasien osv. Overlegen Kvalitet og service er de vigtigste fordele for at vinde og forstørre flere internationale markeder.

Vi er og vil gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme dine forventninger! Vi mener det !

Vælg StyleSea, At Vælge Skønhed

Vi tager alle sig i sikker emballage . Derfor tjek venligst pakken før du underskriver den. Hvis det var knækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren. På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vi vil løse problemet i 12 timer).

Gratis fragt er kun tilgængelig for Kina Post Almindelige Lille Pakke. Du kan også vælge Kina Post, der er Registreret luftpost eller ePacket.

Og Pakker ankommer inden for omkring 15~25 arbejdsdage. Hvis du har brug for varerne hurtigt, eller købe flere produkter, kan vi sende dem med Udtryk, som DHL eller EMS og så videre.

Vi er ikke ansvarlige for eventuel told og skat i din lokale land. Men vi kan skrive lavere værdi eller "GAVE" på forsendelse for nem afslutning af Told.

Og alle varer skal sendes til Groendalspark.dk verificeret adressen. Tak.

Betaling forventes at blive bekræftet inden for 24 timer efter din indbetaling er afsluttet. Efter bekræftelse af din betaling og levering oplysninger, vil vi straks arrangere en forsendelse inden for 2~5 dage .

Spærrede er vores foretrække betaling metode. Vi accepterer også andre forskellige betalingsmetoder elementer, såsom bankoverførsler, Western Union, Kreditkort, Visa,Master Card osv. Hvis du møder nogen betaling problemer, er du velkommen til at kontakte os.Tak skal du have.

Vi er nødt til at træffe passende foranstaltninger til at beskytte vores smykker og tilbehør fra støv og skader.Vær venligst opmærksom på følgende anvisninger.Tak.

Hvis du har nogen spørgsmål eller utilfredshed omkring vores produkter, bedes du aflevere den til os med problemer med det samme. Vi vil se, om Tilbagelevering eller Tilbagebetaling er muligt. Vær venlig IKKE at efterlade nogen Mellemlang eller Negativ feedback, før KOMMUNIKATION .Tak.

Din feedback er meget vigtig for vores udvikling af erhvervslivet. Vi oprigtigt opfordre dig til at forlade FEM Stjerner og Positive Kommentarer, jeg f du er tilfreds med vores produkter og service. Det tager kun 1 minut . Tak! Hvis ikke, er du velkommen til at kontakte os, inden de forlader enhver neutral og negativ feedback. Vi vil svare dig inden for 12 timer og prøv vores bedste for at tilfredsstille dig. Tak !!!

For Farve Mismatch: Den rigtige farve, måske lidt forskellige billeder.Dette kan være forårsaget af nogle andre grunde,såsom skærm refleksion på skærmen, lys effekt og andre faktorer.

For russiske kunder: du bedes Venligst udfylde korrekt i dit FULDE navn på modtageren.Fordi Post Politik i Rusland er ret strenge. Det er afgørende for dig at får din pakke hurtigt og med succes.

Håber du får en glad oplevelse i vores butik.Alt det bedste. Tak skal du have.

Din tilfredshed er vores sidste pursuit. Hvad sagde vi er, hvad vi gør ! ! ! ! !

Vedhæng Størrelse 4.1 cm (1,6 tommer)
Bøde eller Mode Mode
Design Indledende fantasi plads planet Moon design, Halsband Ogrlica Halskette
Stil Romantisk
Gør engros ? Ja
Form\mønster Månen
Køn Halskæde til kvinder neckless
Element Type Halskæder
Kæde Type Kæde
Model-Nummer NE385
Funktion Besked påmindelse
Materiale Legering og harpiks
Drop shipping ? Ja
Type Plads Planet, Månen lang halskæde kvinder
Processen Håndlavet
Lejlighed Elsker gaver til kæresten,mor, casual halskæde tilbehør osv
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Metaller Type Zink Legering
Halskæde Type Vedhæng Halskæder
Mærke STARBEAUTY
Længde 50cm
Pakning Safe standard OPP taske
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.04kg (0.09lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 14cm x 3cm (5.91in x 5.51in x 1.18in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer