Nyhed Reduced price!
CSO Nye 1.25

CSO Nye 1.25" 7mm SWA 58 Grad TMB Vidvinkel HD Planetariske Okular Svinge op beskyttelsesbriller Astronomisk Teleskop Professionel Okulær

kr245.21

-49%

kr490.36

Ny vare

På lager

Tags: tmb okularet, astronomisk teleskop professionel, astronomisk teleskop, Billige tmb okularet, Høj Kvalitet astronomiske teleskop til professionelle, Kina astronomisk teleskop Leverandører.

CSO Nye 1.25" 7mm SWA 58 Grad TMB Vidvinkel HD Planetariske Okular Svinge op beskyttelsesbriller Astronomisk Teleskop Professionel Okulær

Funktioner:

Planetariske observation, 1.25 tommer (31.7 mm) interface, 5 design, 58 graders vidvinkel, kan løftes gummi folde beskyttelsesbriller, 16mm eller så ud af, at eleven afstand

Bedst for observation af månen, Jupiter, Mars, Saturn, det kan give dig den bedste oplevelse, så at øjnene i et behageligt miljø at nyde høj kontrast billeder af himmellegemer, så du kan se flere tidligere ikke se detaljerne af den ultra-vidvinkel giver dig mulighed for at observere et bredere synsfelt.

Hvorfor vælge en særlig planetariske okular:

Dagens typiske okular er designet til at se deep-space mål (DSO) med bred betragtningsvinkel. For at opnå en god bred betragtningsvinkel til formål at observere deep space mål, de skal være designet til at bruge en masse optik eller linse grupper. Disse designs til tider producerer tværgående kromatisk aberration (forstørrelse kromatisk aberration). Den tværgående kromatisk aberration (forstørrelse kromatisk aberration), er en vildfarelse, og fokusplan af forskellige stråler er på et andet punkt. Vandret kromatisk aberration (forstørrelse kromatisk aberration) er sjældne ved at observere deep space mål, og disse designs til tider producerer lysspredning, der ligner en glorie på hovedet af en helgen krop omkring en lys mål. Stadig, dette lysspredning er sjældne ved at observere deep-sky mål. Ved at observere deep space mål, hvis kanten af synsfeltet og har en lysende stjerne, så den horisontale kromatisk aberration (forstørrelse kromatisk aberration), og lysspredning kan forekomme. Men, lateral kromatisk aberration (forstørrelse kromatisk aberration), og lysspredning vises kun på lyse planet, og vil ikke blive vist på deep space mål.

Konstruktion af en typisk bred betragtningsvinkel er forskellig fra design planetariske okularet. En typisk bred opfattelse er optimeret til at observere deep space mål (dso ' er), og når den bruges til at observere meget klare mål bliver det meget dårligt, især uden for kameraet.

Planetariske okular er optimeret til at observere lyse mål, men i stand til at vise den største detalje. Det skal have en høj lys pass sats, en stor kontrast, et mindste horisontalt kromatisk aberration (forstørrelse kromatisk aberration), og en minimal lysspredning fænomen. For brugere, der bruger den Dobson telescope og andre brugere, som ikke har et tracking-system, lateral kromatisk aberration (forstørrelse kromatisk aberration) og andre afvigelser, er minimeret, således at den planet, der driver gennem synsfeltet, mens billedet stadig er skarp og Høj kontrast. Og da månen og planetariske observatører er altid på udkig efter, så detaljeret som muligt, typisk planetariske okularer har kortere brændvidder for at opnå højere forstørrelse.

Serien af okular-elev elev afstand af 16mm, iført briller uden briller kan være behageligt at observere, billedkvaliteten er glimrende, langt bedre end den generelle almindelige PL okularet. Hver af linsen og luft kontakt overflade har været en multi-lag, for at sikre en høj kontrast, observation af planetens mest omkostningseffektive okularet.

Specifikationer:

Størrelse: 1,25 tommer

Brændvidde: 7mm

Synsfelt vinkel: 58 grader

Antallet af optiske linser: 6

Vokser elev: 12mm

Forreste og bageste støv cover: ja

Swing-up briller: ja

Anledning: at observere månen, Jupiter, Mars, Saturn

Pakke Liste:

1PC * okular-2PC * Støv cover

1PC * Emballage karton

Engros-og drop shipping er både velkommen

For engros ,vil vi tilbyde rabat eller gratis express shipping, som kun tager kort tid at nå frem.

Drop shipping ,vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil.

Er der nogen told skat?

Normalt vil vi erklære den mindste værdi for at undgå told skat. Men på grund af forskellige politikker i forskellige lande, kan der være en told skat, der skal betales af køber. Så du kan efterlade en besked, når bestillingen om, hvor meget værdi du ønsker at erklære.

Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Alle produkter i vores butik er begrænset udbud, hvis du kan lide det, bare for at betale det

Groendalspark.dk vil kontrollere din betaling inden for 24 timer, når betalingen afsluttet, og vi vil behandle din ordre, når først processen er overstået.

Hvis din ordre er blevet lukket af sikkerhedsmæssige årsager, så kan du kontakte den tjeneste at løse dette problem ved dette link:

https://Groendalspark.dk/help/newContactUs.htm (Aliexpres s tjenester).

Betale måde:

1. Groendalspark.dk Standard Fragt er godt for de fleste kunder som ingen told normalt (med 15-35 dages leveringstid); E-pakke / UPS / Fedex / DHL / TNT

Er hurtig (3-10 dage), men det skal du til at betale ekstra shipping gebyr.

2. Vi bærer ikke nogen yderligere told, skatter og afgifter i parcel destination land, og rederiet vil indsamle det fra køber ved levering.

3. Vi sender pakke ud inden for 3 dage.Undtagen på helligdage.Men, vi vil sende pakken ud ASAP.Produktet vil være ude af bestanden af fænomenet,

Vokser elev 12mm
Model-Nummer objektiv
Brug for Astronomisk Teleskop Professionel Monokulare Okulær Kikkert
Drop Ship/Engros Ja
Synsfelt vinkel 58 grader
Brændvidde 7mm
Lejlighed at observere månen, Jupiter, Mars, Saturn
Forreste og bageste smudsomslag Ja
Swing op beskyttelsesbriller Ja
Type Monokulare
Antallet af optiske linser 6
Størrelse 1.25 inches
Mærke CSO
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.49kg (1.08lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer