Nyhed Reduced price!
Komwell Dybt ultralyd ansigt huden ren enhed hudorm fjernelse Enhed skovl maskine face exfoliator dybt rengøre huden

Komwell Dybt ultralyd ansigt huden ren enhed hudorm fjernelse Enhed skovl maskine face exfoliator dybt rengøre huden

kr153.93

-15%

kr183.23

Ny vare

På lager

Tags: ultralyd ansigt hud, automaten, ultralyd ansigt, Billige ultralyd ansigt hud, Høj Kvalitet kaffemaskine ansigt, Kina ultralyd ansigt Leverandører.

Ultralyd skovl maskine princippet er indført: 1, mekanisk handling: 3 millioner gange per sekund, mekaniske vibrationer, gør de funktion for hver del med vibration, en unik terapeutisk massage Høj cellen stofskifte, øge celle vitalitet, fremme blodcirkulationen, forbedrer hudens ernæring, gøre huden rød, øge fleksibiliteten. 2,varm effekt: ultralyd varme effekt som følge af ændringen af blodkarrenes funktion og metaboliske proces, der kan gøre blodcirkulationen,Aktivere huden. Spændingen er reduceret, Convulse den slasket hud, levere løsninger til kramper. 3, kemi: ultralyd er at styrke den rolle, katalyse, fremskynde metabolisme.Kan foretage de ændringer basisk ph.For penetration,Forbedre hudens. Ultralyd skovl machine funktioner: 1, nedbrydes melanin 2, til at rynke og korn 3, fjerne liderlighed 4, fjerne akne og akne 5, får huden til at lyse hvid, glans og elasticitet.

Opmærksomhed: Der er ingen indre batteri i de produkter,kan der ikke blive opkrævet noget gebyr. Du er nødt til at forbinde strøm tilpasse sig til at bruge det .

Ovenstående produkt information er kun til reference, Alt i form sejre. hvis du er i tvivl, bedes du kontakte os, tak! Fragt og forsendelse: Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. Alle elementer vil blive sendt ud af Groendalspark.dk Standard Shipping .Den officielle anbefaling,trygt og Sikkert! Det er normalt at tage 15-30 dage ankomme, på Grund af den postvæsen er forskellige, hvert land kan have forskellige begrænsning.(hvis du er i Italien,Spanien,Midt Øst og Syd Amerika,det vil tage over 20-30 dage eller endnu mere.Hvis du er i Rusland, vil vi gennem det russiske særlig linje, logistik, levering, ). Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed! SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar, Før underskrivelsen af pakken, bedes du kontrollere, at produktet ikke er beskadiget under transporten, og om produktet er i det. Hvis ikke, kan du nægte at underskrive det. Du vil blive betragtet som modtaget den rigtige vare, så længe du har en underskrevet parcel. Returret: Vi gør vores bedste for at servicere vores hver enkelt kunde den bedste, vi kan.du har 7 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Kontakt os i 7 dage. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, din begrundelse for returneringen. Vi vil refundere dig efter modtagelsen af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, Når både køber og sælger annullere transaktionen fra Alipress. Du kan også vælge at få en erstatning.Retur fragt betales af Køber. Feedback: Da din feedback er meget vigtig for os, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, tak! Hvis du har nogle problemer med den farve, størrelse, kvalitet eller andre problemer, bedes du kontakte os frit, før du giver os en neutral/negativ feedback. Vi vil lade POSITIV FEEDBACK, så snart Alip ress giver os mulighed for at l tagrendeprofil feedback. Vi hjerteligt gerne give dig tilfredsstille løsning. Hvis du elsker vores konto, varmt forventes dine fem stjerner feedback. Vi vil arbejde hårdere for at give dig en tjeneste tilfredsstille.

Materiale Rustfrit Stål
Frekvens 2.4 MHZ
Model-Nummer CS-301
Anvendelse Kroppen
Spænding AC110-220V/50-60HZ
Element Type Massage Og Afslapning
Funktion ultralyd ansigt renere
Massage Ansigt
Mærke komwell
Stik Type EU Stik, US-Stik
International certificering CE
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Enhed Type Sæt
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer