Nyhed Reduced price!
Taktiske Foranstaltninger Bullet Hastighed Chronograph Hastighed Tester Beta Chronograph For Airsoft Skydning gs35-0005

Taktiske Foranstaltninger Bullet Hastighed Chronograph Hastighed Tester Beta Chronograph For Airsoft Skydning gs35-0005

kr514.94

-27%

kr705.41

Ny vare

På lager

Tags: kugler airsoft, airsoft kugle, optagelse chronograph hastighed tester, Billige kugler airsoft, Høj Kvalitet airsoft kugle, Kina skyde chronograph hastighed tester Leverandører.

Køber Meddelelse:

Hvis du ønsker stor mængde af disse elementer, pls kontakte os for en engros pris,kan vi give en bedre pris for den Disc ount.

Vi kan ikke sende batteriet i pakken, fordi den nye indlæg regel ikke tillader, at skibe med batteri,y vores samarbejde vil være meget værdsat.

Hvis du har spørgsmål, bedes du efterlade en besked til os, vi vil hele tiden se det og svare dig så hurtigt som muligt.Mange tak og glædelig dag!

Taktiske Foranstaltninger Bullet Hastighed Chronograph Hastighed Tester Beta Chronograph For Airsoft Skydning gs35-0005

Chronograph

Fuction : Foranstaltninger Bullet Hastighed

Skærm type : LCD-skærm

Batteri : 9 Volt

Rækkevidde : 30/tps til 7000 fps

Materiale : 20 Gauge Stål

Vægt : 1306g

Bemærk: Alle vores produkter ikke give batteriet,det er kun til reference.

Bemærk: på Grund af skibsfart Regler: ALLE Lithium-Batterier Vil Være Fjernet Inden Skibet.

Hvis du ønsker at købe mere taktiske elementer, du kan klikke på nedenstående liste:

Shipping på Grund af skibsfart Regler: ALLE Lithium-Batterier Vil Være Fjernet Inden Skibet. Varen vil blive afsendt inden for 48 timer efter modtaget en godkendt betaling, og viste "Færdig" status. Vi har normalt skib til ENGLAND,USA,Australien ved at epacket service.andre lande vil skibet af Kina Post Air Mail. Epacket service(7~15working dage);Kina Post Air Mail(20-40 arbejdsdage) (modtagende tid kan variere på grund af fortoldning tid i forskellige lande). Vi er ikke ansvarlige for nogen brugerdefinerede beskatning, hvis der er gældende i nogle lande.(Vi sender med internationale parcel, beskatning sjældent sket i nogle lande), vil Denne ordning er, bortset fra vores helligdage. Vi forsøger vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.men nogle gange er international levering er meget afhængig af den lokale told-og post service.hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp. vi vil være ansvarlig for eventuelle skader eller tab afholdt i shipping-processen.

Betaling Al betaling skal være afsluttet inden for en uge efter udbudsprocessen. Hvis du har brug for mere tid, kan du fortælle os den kommende tid for din betaling

Kontakt os, Vi arbejde 5 dage (mandag til FIR 8:30 AM-6:00 PM EST ) for en uge. Send en e-mail direkte. Feedback forum er ikke stedet til at efterlade os en besked.

Afkast Afkast er tilladt, Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, og skal være initieret af køber senest 30 dage fra leveringsdato. For at være berettiget til en tilbagebetaling af dine returnerede varer skal være i original uåbnet hel stand, som ved levering, med alle emballage, manualer, og papirarbejde intakt og uændret. Elementer, der er fjernet fra deres 'blister-pack" display emballage er ikke-refunderbart. Køber skal betale returforsendelsen.

Feedback, Vi Stræber efter, at ethvert køb at være fem-stjernet bedømt én.Lad os venligst vide, hvordan vi kan gøre din fem-stjernet bedømt en også! Vores mål er at gøre hver eneste kunde er 100% tilfreds med deres ordre. Når du modtager din ordre tage et minut til at forlade os positiv feedback på Groendalspark.dk. Du må ikke bare forlade en neutral/negativ feedback, hvis du havde et problem med en vare. Hvis du ikke er tilfreds, lad os venligst vide, før de forlader feedback. Send os en besked via Trademanager og lad os vide, hvordan vi kan tjene din tilfredshed! Du skal vide, at din positive feedback og 5-stjernet rating på Groendalspark.dk er ekstremt vigtig for os. Den fem-stjernet rating-system, der Groendalspark.dk, der er anlagt, er det også vigtigt, at den fortsatte succes for vores virksomhed.

Type Chronograph Hastighed Tester
Skærm Type LCD-skærm
Række 30/tps til 7000 fps
Materiale 20 Gauge Stål
batteri 9 Volt
Model-Nummer gs35-0005
Mærke CANIS LATRANS
Fuction Foranstaltninger Bullet Hastighed
Pakke Størrelse 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.45kg (3.20lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer