Nyhed Reduced price!
Taktiske Foranstaltninger Bullet Hastighed Chronograph Hastighed tester For Jagt OS35-0005

Taktiske Foranstaltninger Bullet Hastighed Chronograph Hastighed tester For Jagt OS35-0005

kr546.14

-10%

kr606.83

Ny vare

På lager

Tags: chronograph jagt, Tester, Billige chronograph jagt, Høj Kvalitet tester.

Taktiske Foranstaltninger Bullet Hastighed Chronograph Hastighed tester For Jagt CL35-0005

Bemærk: alle vores produkter ikke give batteriet. Det er kun til reference. Beg din understandng. Den anden hot salg af red dot anvendelsesområde i vores butik, Pls se nedenstående oversigt: Hvis du ønsker at købe mere taktiske Elementer , pls se vores butik webside:

1.Varen vil blive afsendt hurtigst muligt efter betaling kontrol

2. Hver klienten bemærk sørg for, at dine modtagere, adresser og kontakt telefon, vi bare sender til bekræftet adresse..

3. Varen vil ikke blive sendt ud på weekender og på helligdage , skal du tage opmærksomme på vores opslagstavle om ferie.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. Alle vores produkter ikke indeholder batteri. Batteriet viser kun for reference

5. Shipping måde, kan ikke dine valgte måde. Vi vil engang vælge den bedste måde for dig i henhold til dit land og din internationale forsendelse situation via China Post, luftpost, HongKong Air Mail-og Epacket

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter udsendelse af pakken, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen og feedback, du ASAP.

1.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, vil vi tilbøjelige til at acceptere tilbagevenden pakke i original emballage. Men, tur / retur forsendelsesomkostninger skal være forsynet med dig selv.

2. Hvis varen er forkert eller ikke arbejde, pls send os et billede og en vedio til vores e-mail adresse [email protected]. Efter kontrol af den pakke, vil vi gøre vores bedste for at løse det.

3. Alle retur punkter skal være i original emballage, og du skal give os forsendelse tracking nummer.

4, Efter vi har modtaget din returpakke, vil vi fuld tilbagebetaling eller sende en ny til dig.

Vi arbejder kun 5 dage (mandag til FREDAG 8:30 AM - 6:00 PM EST) for en uge.

Hvis du hurtigt ønsker at kontakte os, pls forlade besked til os. Mens vi arbejder, vil vi feedback til dig så hurtigt som muligt.

Du skal vide, at din positive feedback og 5 stjerner er ekstremt vigtig for os. Når du bekræfter, at modtage pakken, pls også give os værdiansættelse.

Model-Nummer OS35-0005
Mærke CANIS LATRANS
Type Chronograph
Pakke Størrelse 10cm x 9cm x 8cm (3.94in x 3.54in x 3.15in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.75kg (3.86lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer