Nyhed Reduced price!
Nye Rcexl Tænding Hall Sensor Test Kit Timing Enheden Universal RC Dele

Nye Rcexl Tænding Hall Sensor Test Kit Timing Enheden Universal RC Dele

kr51.80

Ny vare

På lager

Tags: rc dele, rcexl tænding, dele rc, Billige rc dele, Høj Kvalitet rcexl tænding, Kina dele rc Leverandører.

Nye Rcexl Tænding Hall Sensor Test Kit Timing Enheden Universal RC Dele

Funktioner:

1.Den universelle sensor timing enheden er nødvendigt , skal have "legetøj" til slut indstilling af tidtagningen på din motor i henhold til din OEM specifikationer

2.Det kan anvendes med enhver CDI tændinger, der har recel eller lavet af rcexl CH igniton

3.At arbejde med en enkelt og dobbelt udgang sensorer

4. Det indre sensorer output (3 benet stik) er mest anvendt på enkelt og dobbelt, 2 eller 4-takts motorer, hvor der er en endog brand. Den dobbelte sensorer output (4-pin stik) anvendes på multi-cylinder, 2-eller 4-takts motorer; ujævn tvillinger, inline, "V", og radial motorer. Drift: Tilslut strøm, 4,8 V-6V batteri er nødvendigt.

5.Må ikke bekymre dig om plug polaritet enheden er designet til at tage sig af det. Den"+" (positiv) er placeret på midten af stikket og "-"(negativ) er placeret på ydersiden.

6.For 3-bens-stik, skal du tilslutte stikket til 3-pin stik stik. Den Grønne LED og Buzzer vil slå til PÅ at give dig en akustisk og visuel indikation, når sydpolen magnet udløser sensoren. LED og buzzer vil slå PÅ, når de bageste kant af magnet og sensor først kommer sammen, og vil forblive PÅ for hele programmets varighed, at magneten passerer sensoren.

7. LED og buzzer vil SLUKKE, når bagkanten af magnet og sensor er ikke længere inden for rækkevidde. Dette er den tid, når du vil vide, at timing er nødt til at være indstillet. Brug 30 grader BTDC. Nogle motorer kan variere, bruge fremstilling brugsanvisning for detaljer om timing. Venlig Bemærkning: Dual sensor output timing er indstillet forskelligt fra enkelt output sensor!!!! EGNET TIL FLY.

Materiale Metal
RC Reservedele & Accs Motorer
Opgradering Af Reservedele/Tilbehør tænding test kit
Mærke FLIGHT-MODEL.COM
Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.06kg (0.13lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer