Nyhed Reduced price!
12 stk Lavet i Japan 0.02 mm super tynd som ikke bruger kondom SAGAMI OPRINDELIGE INGEN Gummi, Polyurethan M størrelse 170mm sex

12 stk Lavet i Japan 0.02 mm super tynd som ikke bruger kondom SAGAMI OPRINDELIGE INGEN Gummi, Polyurethan M størrelse 170mm sex

kr110.34

Ny vare

På lager

Tags: sex undertøj til mænd, sex læder, sex smøremiddel, Billige sex undertøj til mænd, Høj Kvalitet sex læder, Kina sex smøremiddel Leverandører.

Lavet i Japan 0.02 mm

super tynd som ikke bærer

Betingelser: Helt Ny. Forseglet & Uåbnet og Ubeskadiget Vare.

Mærke: Sagami Oprindelige 0.02 mm af Lykke

Fremstilling: SAGAMI ( Punkt Oprindelse : JAPAN )

Produkt Størrelse: ( Længde X Diameter): 170 mm × 36mm

Indhold: 12

stykker ( 6 stk x 2 pack ELLER 12 stykker x 1 pakke )

Medicinsk udstyr Tilladelse Nummer: 14500BZZ00151000

Pakke 1: 1 kasse(12 stk./boks)

Pakke 2: 2 max(6 stk./kasse)

Kondom er ikke en gummi. Sagami Oprindelige 0.02. I stedet for den traditionelle gummi, for at nå tynd yderst biokompatible polyurethan materialer kondom 0.02 mm. * Sagami Gummi måling. Der er ingen gummi mærkelig lugt. Den fremragende termisk ledningsevne, fortæller den varme af huden øjeblikkeligt. Da overfladen er glat, jeg vil give en naturlig følelse. Det er også anbefales til dem af naturlig gummi allergi. Diameter 36mm, længde 170mm.

Ingen Lugt af Gummi ! Ingen bekymre sig nødvendigt mod Gummi Allergi !

Normal Gummi Kondom har nogle Lugten af en unik gummi, men Sagami Oprindelige 002 s Materialet er 100% Polyurethan, Så meget Stærkere & Sikrere end Rubbr og Ingen Lugt.

På den Ødelæggelse, trykprøvning, Sagami Oprindelige 002 lavet i Polyurethan er mere end 3-5 gange Stærkere end Normal Gummi Kondom.

Sagami Oprindelige Individuelle Emballage, der kaldes "Blister Pack" er let at åbne. Det er fast beskytter produktet, og gør ikke ondt produktet på det tidspunkt, om at bryde en forsegling.

Rene og velholdte, indeholder også masser af glidecreme. Hertil kommer, fordi åbningen øverst (forside) er blevet en kvindelig side, det kan være placeret umiddelbart lige efter du har taget det ud fra "Blister Pack".

Sagami oprindelige 002 ville:

1) Lad Dig Føle Varmen af Partner er en del af Delicated Huden øjeblikkeligt samt Fornemmelsen af Delicated Kroppen Selv

2), så Du kan Installere Nemt på grund af en Specifik Pakning Metode og Specielle Gel.

3) Lad Både Dig og Partner tages Ultimative Glæde ( Hapiness ) Sammen

Brugerens Stemmer:

Et ord af rådgivning til enhver, der er interesseret i disse kondomer: disse er de bedste kondomer, jeg nogensinde har prøvet, og jeg har prøvet en masse.

Det er kun kondom, hvor jeg mere end en gang tænkt, at det faldt ud til at indse, at det var det ikke, det var bare så tynd, at det føltes som om, du ikke havde noget på. Disse er de eneste kondomer, at jeg ikke har noget imod at sætte på. Lad os bare sige, at det kan blive meget farlige, hvis du kommer op med undskyldninger for at der ikke er sat på en jimmy hat, fordi du ikke kan lide fornemmelsen. Ja, disse kondomer kan være dyrt, men de mener, upside: du vil ikke have noget imod at sætte dem på, og du kan spare dig selv for store regninger fra en sygdom/graviditet.

Nu til andre mennesker, der har anmeldt dette produkt: er du alle porno stjerner??! Jeg vil fortælle dig min størrelse til at sætte det i perspektiv: jeg er næsten 7" med over gennemsnittet omkreds. Jeg er lidt stor. Den store kondomer passer mig fint. Helvede, er jeg iført den normale dem lige nu, og selv om længden er lidt kort, de er stadig til bærbare og passer behageligt. Jeg ville tage de andre anmeldere' udtalelser med et gran salt, da jeg har haft nul spørgsmål iført disse.

*************************************************************

Dude, du næsten ikke kan mærke dem... det er noget er der... den eneste form syg købe søn... De er stærke, og overføre varmen, så du føler dig de gode ting i stedet for et stykke latex... Købe dem... de er en smule dyrere, men prisen værd...

*************************************************************

Vidunderlige glæde! Tyndeste kondom på markedet (selvom jeg har hørt af den undvigende 0,01 mm, men kan ikke finde det)! Kan ikke rave nok om dette, da det er _really_ det tætteste du vil komme til at ikke at bruge en. Du kan fortælle, at det på, men følsomheden er så latterligt øget i forhold til tykkere kondomer, at du ikke har noget imod det :)

Brug glidecreme, hvis du begynder at føle, friktion, svært ved at støde eller lignende. Alvorligt. Du kan bogstaveligt talt brænder igennem kondom via friktion uden det. At disse kondomer er så tynd, at det kan være svært at fortælle, at du har gjort det, så...

Hvis du kører på den tykkere eller længere siden, at dette ikke kommer til at passe dig. Andre har sagt, men jeg har tænkt mig at præcisere: hvis du er over 2" i omkreds dette vil være en ubehagelig stræk i den forstand, at det vil være vanskeligt selv at få kondomet på, og fortrænge tip ' s reservoir. Jeg har læst at disse kondomer er ~1.4" omkreds, men op til 2", vil du i form uden større problem. Prøv den stores hvis der ikke fungerer for dig.

Element Type Kondomer
Kondom tykkelse Slank
Materiale Polyurethan
Model-Nummer M 170MM*36MM
Størrelse SAGAMI 170MM*36MM
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type masse (12 stk./masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer