Nyhed Reduced price!
150CC Kinesisk tepotte Kop Sæt Lilla Ler, Elkedel Musg Zisha Rejse Drinkware 8.3

150CC Kinesisk tepotte Kop Sæt Lilla Ler, Elkedel Musg Zisha Rejse Drinkware 8.3

kr64.43

-14%

kr75.77

Ny vare

På lager

Tags: Drinkware, drinkware krus, Billige drinkware, Høj Kvalitet drinkware krus.

Kinesisk tepotte Kop Sæt Lilla Ler, Elkedel Krus Zisha Rejse Kung Fu Drinkware 150CC

Produkt Information Navn: Let Bære Te Sæt Pakken indeholder: 1 Tekande +1 Kop Farve: Sort,Rød Størrelse: Te Pot:Kapacitet 150 ml, Diameter 9,5 cm ,Højde 4,5 cm Kop Te :100 ml Kapacitet, Diameter på 7,5 cm , Højde 3,5 cm Emballage Vægt: 0.4 KG Fordel: Nem at Bære,uanset Om det er på arbejde eller rejser,der er tilgængelige Gældende Te: Oolong Te,Puer Te, Grøn Te,Blomster Te,Sort Te Køber Vis

Bemærk: på Grund af hånd foranstaltning, kan størrelsen har 1-2 cm fejl på Grund af Anden Skærm, kan farven er forskel på Grund af lang levering, varen kan beskadigelse under forsendelse, hvis varen skader, pls kontakte os først umiddelbart inden du forlader feedback, tak for din forståelse Betaling :

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Groendalspark.dk som Alipay, kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig. For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det. Forsendelse:

Hej,tak for din ordre her. Gratis fragt vi, der anvendes her, er, at E-pakke og Kina Post Air Mail. For andre shipping som DHL, UPS, EMS, du skal betale de ekstra omkostninger til din ordre. E-pakke Forsendelse: Dette shipping kun sende til OS, desværre ikke til rådighed for andre lande. Det tager normalt 12-15 dage til at ankomme.

Kina Post, luftpost Shipping: Denne forsendelse, sender til de fleste lande. Normalt tager det 35-65days at ankomme. Nogle gange kan det på grund af dårligt vejr eller andre faktorer, forsinkelser under transport, hvis du er bekymret for, bedes sende en besked til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse dette problem. Spørgsmål Om Told: de Fleste af kunden vil sende e-mail til at stille spørgsmål om told. Jeg vil gerne introducere vores vilkår for dig. Vi vil skrive en lavere værdi på ordre pakke for at hjælpe dig med at undgå told. Og hvis dit land har særlige ønsker til import ordre, bedes du venligst lad os vide, og vi kan skrive de oplysninger, du ønsker.

På grund af forskellige skikke, politik, beklager, vi er Ikke Ansvarlig for Fortoldning. Bedes bemærke dette.

After-sales Service:

Vi arbejder hårdt på at tilbyde dig den bedste kvalitet og service i her, hvis der er nogen spørgsmål, gratis lad mig det vide. Din Bedes hjælpe og tillid vil lade os gøre det bedre i den videre og tilbyder mere god service for dig.

Feedback: Når du har modtaget pakken, og kan lide det, bedes bekræfte modtaget ordre, og efterlad et positivt feedback med fuld stjerner for os.

Materiale Lilla Ler
Højde 6cm
Sæt 1 Gryde og 1 Kop
Mærke TWND
Lang 9,5 cm
Kapacitet 160ML
Pakke computer
Sæt kategori 1 kop+1 tekande
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer