Nyhed Reduced price!
Et SÆT AF Morgan Dollars 1878-1921 96pcs Anden Dato/sign Kopiere Mønter , til de Forenede Stater gratis fragt DHL

Et SÆT AF Morgan Dollars 1878-1921 96pcs Anden Dato/sign Kopiere Mønter , til de Forenede Stater gratis fragt DHL

kr826.97

-28%

kr1 164.74

Ny vare

På lager

Tags: sæt, os mønter, mønter mønter, Billige sæt, Høj Kvalitet os mønter, Kina mønter mønter Leverandører.

Dato:1878-1921

Møntmærket: Ingen (28PCS)

Møntmærket: CC (13PCS)

Møntmærket: D (1STK)

Møntmærket: O (26PCS)

Møntmærket: S (28PCS)

Antal: 96pcs(Hver Dato/Sign one)

Velkommen Til Din Kommende Oprigtigt!

Bemærk: dette punkt, er replica/kopi mønt.

Fordele: Vi er en producent, og prisen er meget konkurrencedygtig. Vi accepterer OEM orden. Vores virksomhed har specialiseret person, kan gøre nye dør af mønten, og kan gøre de elementer, der i henhold til kundernes efterspørgsel. Velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. Vi accepterer blandet rækkefølge. Teknik: Stemplet

Custom Design: Ordre i vores butik eller sende den mail til os . Fortæl os din mening og sende logo design . Trække illustrationer og bekræfte det Alle ting er ok. Foretage betaling og begynder at dit produkt design .

Forsendelse Metode: A: Vi vil afsende ordren hurtigst muligt, mens der modtager ryddet betaling. Vi sender varer til standard-adresse, i rækkefølge, skal du kontrollere, om leveringsadressen er korrekt, før du foretage betaling. B: Forsendelse metode: vi plejer at støtte overførsel af Groendalspark.dk Standard Shipping. C: for at gøre sikker du modtager din ordre skattefri ved import,den deklarerede værdi på pakkesedlen, og værdien af det, for måske er forskellige, så prøv at forstå det, skal vi blot gøre det lettere at passere den brugerdefinerede.

Leveringstid:

Der henvises til fragt skabelon, er den faktiske tid, der er gældende. Når du ikke modtage ting i god tid, så vær tålmodig, det kan nogle gange være forsinket på grund af dårligt vejr, er det tid for den tilpassede clearance. Hvis der er nogen spørgsmål, bedes du kontakte os.Og vi vil hjælpe dig med at spore det.

Vær venlig ikke at give os 1 eller 2 Lav Score på shipping, som vi har afsendt varen hurtigt, men den oversøiske skibsfart afhænger af mange faktorer.

Returnerer:

Vi håber, at vores produkter kan altid gøre dig tilfreds. Hvis der er nogen ting forkert,pls kontakte os på første gang,via chat på linje system eller e-mail inden for 3 dage efter ankomsten,bedre med billeder at vise problemet klart.

Hvis du har brug for for at vende tilbage, plz gøre det inden for 7 dage efter ankomsten, køber er ansvarlig for tilbagevenden shipping cost med den rette emballage. Varer, der er beskadiget, er ikke refunderbart.

Feedback:

Du kan til enhver tid kontakte os, hvis der er et problem, vi er altid her og vil svare dig inden for 48 timer, hvis det ikke er til kontoret. Pls siger, sth. om transaktionen gennem alibaba ' s feedback-system, så glem IKKE at efterlade os en god bedømmelse, tak!

Tak for din tid! Velkommen til at besøge igen !

Regional Funktion Europa
Mærke dower mig
teknik Støbning
Tema Patriotisme
Materiale Metal
År 1980-1999
Stil Antikke Efterligning
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Enhed Type masse (96 stykker/masse)
Pakke Vægt 2.6kg (5.73lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer