Nyhed Reduced price!
2x Generation af LED Solenergi Lyse PIR Menneskelige Krop, Bevægelse Sensor Induceret Home Security Lampe Udendørs Lys 6 LED Hegn Tagrende

2x Generation af LED Solenergi Lyse PIR Menneskelige Krop, Bevægelse Sensor Induceret Home Security Lampe Udendørs Lys 6 LED Hegn Tagrende

kr54.74

-4%

kr57.62

Ny vare

På lager

Tags: led hegn, led solar, led solenergi, Billige led hegn, Høj Kvalitet led-sol, Kina led solenergi Leverandører.

Kvartal Kugle Formet 6 LED Solenergi Have Lys Lampe med Lys Kontrol af Funktion

Fordele:

1. Med sol opladning, det er ikke nødvendigt for at arrangere ledninger. Levetiden er lang, og det er ikke nødvendigt at udskifte batterier; det er velegnet til udendørs hegn væglampe og haven hegnet lampe.

2. Produktet bestået CE -, RoHS-certificering.

3. God vand-resistente over for alle vejrforhold brug udenfor; den skjulte vægmontering design bidrager til nem installation og moderigtigt udseende.

Funktioner:

- 6stk høj lumen LED-forlygter

Lys kontrol ON / OFF

Slukker automatisk og afgifter i dagtimerne. Opladningstid behov 8 timer på en solrig dag.

Slukker automatisk om natten. 6-8 timer belysning tid på en enkelt fuld opladning

- Kan anvendes på udendørs korridor, balkon, gårdhave, osv.

- Lyskilde: 6 x LED 2 LM

- Solfangere, plade: Poly-silikone 2V / 130mA

- Vandtæt: IP55

- Materiale: Miljø-venligt ABS, PC

- Opladningstid: Mere end 8 timer

- At bruge tid: Mere end 8 timer

Der er to former:light-kontrol eller Kroppen sensor

light control:

Når det er mørkt,lyset automatisk lyse.

Kroppen sensor:

I nat,lysene er tændt, Når dem kommer og ud når dem forlade.

FORSENDELSE over hele Verden Mail Service nødt til at beskæftige sig med en meget stor del af de ordrer, vi vil vælge den hurtigste måde i henhold til den faktiske situation i logistik. Hvis du har nogen særlige krav, er du velkommen til at kontakte os. Tak! 1.Hvis du laver en ordre på mere end $5 ,vil Vi sendte det med tracking nummer.I 2.Generelt,Varer vil blive afsendt inden for 72 timer efter får din betaling (undtagen lørdag og søndag). 3.Generelt, vil poster, der ankommer til du mellem 10-20 dage, et par vil nå frem i 20 til 40 dage duo til Cstoms Barrierer. Kontakt os, hvis ikke modtage dem efter 50 dage. 3.Vi KUN leveres til bekræftet adressen, der er angivet i din ordre. Før du betaler, skal du sørge for din adresse i din bestilling, passer til den adresse, som du gerne vil have os til at sende til. 4.Leveringstiden afhænger af destination og lager:

RETURNERING/REFUSION

1. For af en eller anden grund ikke er tilfreds med varen, kan Du returnere det i den originale emballage inden for 15 arbejdsdage efter modtagelsen af varen.

2.Hvem betaler portoen afhænger af årsagen til returneringen.

3. Tilbagevendende punkt på dagsordenen skal være tilbage på Fabrikken Tilstand. Dette omfatter emballage, skær, manualer osv.

4. Du bedes Kontakte os, Før du har sendt varen tilbage.

GARANTI

Vi vil gøre vores bedste for at lave en høj score shop. Hvis du får vist de elementer, der har problemer med kvaliteten eller beskadiget, bedes du kontakte os, ikke direkte til åbne konflikter. Vi ønsker ikke, at enhver tvist,hvis du har nogen spørgsmål om vores varer, bedes du kontakte os først. Vi ser frem til at yde en bedre service til dig.

1. hvis varen er defekt i 3 Måned, vil Vi tilbyde udskiftning af med vores ekstra Gebyr (inklusiv forsendelse gebyr så snart vi Modtager den Defekte vare.

2.Hvis varen er Defekt efter 3 Måned, købere kan stadig nå at sende det tilbage. Vi vil kontakte leverandøren eller fabrikken for Garanti. Købere, der Måske Skal betale Shipping gebyr For at sende erstattet varen.

Beskyttelse Niveau IP55
Brug Nødhjælp
Emitting Farve Varm Hvid, Kold Hvid
Garanti 1 År
Solcelle Type NI-MH
Stil Moderne
Certificering RoHS,CE
Strømkilde Sol
Watt light control, Body sensor
Krop Materiale ABS
Spænding 6V
Lys Kilde LED Pærer
Mærke MengJay
Base Type Ingen
Er Pærer I Prisen Ja
Er Dæmpbar Ja
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Pakke Størrelse 55cm x 5cm x 5cm (21.65in x 1.97in x 1.97in)
Enhed Type masse (2 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer