Nyhed Reduced price!
3f-8.0,hrc50,hårdmetal-Pladsen Formindsket End Mill,3flute Fræseren For Aluminium Endmill Værktøjer i Hårdmetal Cnc-endefræsere Router Bits

3f-8.0,hrc50,hårdmetal-Pladsen Formindsket End Mill,3flute Fræseren For Aluminium Endmill Værktøjer i Hårdmetal Cnc-endefræsere Router Bits

kr47.14

Ny vare

På lager

Tags: cutter plast, cutter bit, cutter service, Billige cutter plast, Høj Kvalitet cutter bit, Kina cutter Leverandører.

1. Funktioner:

Dobbelt og skarp kant.

2. Egnede Materialer:

Belægning: NANO

Egnet til: 2 FLØJTE, skæring groove er prioriteret, 4 kant til side fræse-og planfræsning er prioriteret. Foreslår at skære HRC50 - halvtreds grader i stål materiale.

Passende behandling materiale: carbon stål, legeret stål, værktøjsstål, hærdet og anløbet i stål og stål dele hrc40-nedenfor

3.Specifikation:

for eksempel:4F-6*6*15*50

Skære diameter(D1): 6mm

Skaft diameter(D2): 6mm

OAL(L): 50mm

Skæring L(L1): 15mm

Materiale: massivt hårdmetal

belægning:NANO

4. Package: Hård plast box

After-sales service:

Vi vil kontrollere de varer, kvalitet, før forsendelse. Hvis der er nogle af de forventede problemer med at ske, vi håber at løse problemerne med køber gennem venligt på følgende måder:

Hvis det er problem med kvaliteten, kan køber indsende argumentere for, inden 14days efter at have modtaget varen, er køber forpligtet til at levere fotos eller video og andre beviser for, at sælgeren for at identificere sig med.

Menneskeskabte beskadiget, købere kan overtage det fulde ansvar

Produkt kvalitet, behandling program:

1).Køber returnerer varen til os og ansvarlig for den vende tilbage forsendelsesomkostninger, når vi har modtaget de varer, vil vi sende et nyt produkt til køber og betaler for at sende shipping cost.

2).Hvis varer (samlet pris inklusive fragt er mindre end 10USD)har problem med kvaliteten, vi vil sende et nyt produkt i køber næste ordre, såfremt køber ikke har planer om at lave en ny ordre på kort sigt, kan køber betale sende shipping cost og bede om at sende en ny vare.

Skat:

At betale skat er en pligt for enhver borger, køber har brug for at ansvaret for alle afgifter. På grund af den skattemæssige problem, køber nægte at modtage varen, køber har brug for at ansvaret for fragt ud og hjem.

Betalingsbetingelser:

Vi accepterer kun escrow.

Af sikkerhedsmæssige årsager, vil vi kun skib for til den leveringsadresse du har bekræftet med escrow.

Forsendelse:

Betingelser for forsendelse:

Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode. Elementer, der er kun leveret efter betaling er bekræftet af Escrow.

Rederier:

Vi støtter overførsel af "EMS","UPS","DHL","Fedx","TNT"

Feedback:

Kundernes tilfredshed er meget vigtigt for os, f du er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du give feedback, hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback, Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

Returret:

Du kan returnere produktet inden for 14 dage efter modtagelsen, Varen tilbage, skal den være i ny stand, som den blev modtaget med alle ledsaget tilbehør og litteratur, herunder den fabrik, karton, Fragt, håndtering og forsikring ikke kan refunderes, og køber er ansvarlig for tilbagevenden shipping omkostninger og logistik, skal Du kontakte os, kontakt os inden for 14 dage efter modtagelsen.

antallet af fløjte 3 fløjte
Fløjte Længde 22mm
Diameter 8mm
Samlet Længde 60mm
Model-Nummer 3F-8.0*8*22*60
Skaft diameter 8mm
Type Endefræsere
Materiale Carbide
Mærke OYYU
Belægning AlTiN
møllen diameter 8mm
Pakke Størrelse 2cm x 2cm x 6cm (0.79in x 0.79in x 2.36in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer