Nyhed Reduced price!
Nail Art Boret Hvid Keramik 3/32

Nail Art Boret Hvid Keramik 3/32" Medium Nail Art Slibe Sten Hoved Keramik Monteret Punkt Polske Af El-Manicure

kr27.40

-72%

kr97.96

Ny vare

På lager

Tags: manicure med massage, manicure tip, værktøjer manicure, Billige massage manicure, Høj Kvalitet manicure tip, Kina værktøjer manicure Leverandører.

Det er fantastisk for alle typer af søm arbejde fra sculpting, polering, til polering. Praktisk brug og lette vægt . Kompakt og let at opbevare eller tage med dig. Fantastisk til en salon eller brug i hjemmet! Funktioner: - Omforme dine negle. - Intersectant striber af borehovedet kan hjælpe dig med polske og omforme dine negle. - Fjerne de døde hud . - Lille størrelse og cuspidal design gør det nemmere at fjerne den døde hud i nærheden af dine negle. - Det kan også bruges til at removel døde hud for fingernegle og tånegle. - Keramik og rustfrit stål. - Det er lavet af keramik og rustfrit stål, ikke let at rust. - Kan også bruges til at tørre væk nail gel. - Opbevaringsboks er forudsat, lettere at opbevare. - Dette produkt er en professionel negle boret for nail art maskine.

SPECIFIKATIONER:

- Size:Medium Blå / Grøn Grov / Fin Rød

- Type: Søm Sygepleje Værktøj - Materiale: Keramik & Rustfri Stål - Farve Smule Hoved: Hvid PAKKEN INDEHOLDER: - 1* Nail Art Boret >> Højere Hårdhed

Lavet af høj kvalitet zirconium-keramik, højere temperaturer og højere slidstyrke, gør de bits, der er længere levetid på værktøjet. I mellemtiden, har det bedre polske ydeevne end metal bits.

>> Fremragende Varmeafledning

Højere effektivitet varmeafgivelse, end metal, så de bits, der vil ikke være brændende varm i lang tid brug.

>> Let At Rengøre og Desinficere

Vask boret gennem rene vand direkte, end du kan simpelthen desinficere smule gennem lægemidler alkohol. Det er så praktisk, effektiv og tidsbesparende for din manicure.

>> Store Antibakteriel Funktion

I produktionsprocessen, vi tilføje uorganiske antibakteriel agent, således at overfladen af keramisk har antibakteriel effekt. Det kan til stadighed hæmmer og dræber bakterier og andre mikroorganismer.

>> Modstand af syre, alkali

Keramiske består af silikat, som er stabile kemiske egenskaber. Så vores boret kan modstå syre, alkali og andre ætsende materiale.

>> Bedste Universalitet

Velegnet til manicure, pedicure, dental brug osv.

Bemærk: plastic pakke farve vil blive sendt til tilfældigt.

Hvis du vandre flere produkter, bedes du klikke på

BEMÆRK:

- Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

- Kan du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

BETALINGSBETINGELSER:

Af sikkerhedsmæssige årsager, vil vi kun sende ordrer til den leveringsadresse du har bekræftet med Escrow.

FORSENDELSE:

- Vilkår for Forsendelse:

Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode. Elementer, der er kun leveret efter betaling er bekræftet af Escrow.

- Rederier:

Vi støtter overførsel af "China Post Air Mail"eller"HK Post Air Mail"(≤ 2 kg),"EMS"eller"DHL"

Hvis du har brug for hjælp til at vælge en hurtig og pålidelig skibsfart virksomhed, bedes du kontakte os direkte og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

FEEDBACK:

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback. Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

Bemærk: plastic pakke farve vil blive sendt til tilfældigt.

Råvare Kvaliteten Certificering CE
Model-Nummer TT098
Materiale Rustfrit Stål
Produkt Navn Negle Boret
Keramiske Søm Bit negle bore
skaft 3/32"
Mærke AriesLibra
Produktet Enhed pc
Item Grov/Medium/Fine
Element Type Nail Art Udstyr
Kategori El-Manicure Drill & Tilbehør
Type El-Manicure Øvelser
Størrelse 1pc
Farve Hvid
Pakke Størrelse 15cm x 12cm x 22cm (5.91in x 4.72in x 8.66in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.035kg (0.08lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer