Nyhed Reduced price!
13.78 tommer Kold Røg Generator for Rygeren BBQ Grill, Kold Røg Generator Rustfrit Stål Ryger træpiller Køkken Forsyninger

13.78 tommer Kold Røg Generator for Rygeren BBQ Grill, Kold Røg Generator Rustfrit Stål Ryger træpiller Køkken Forsyninger

kr90.73

-29%

kr127.82

Ny vare

På lager

Tags: kold røg generator, ryger generator, kold ryger generator, Billige kold røg generator, Høj Kvalitet ryger generator, Kina kold ryger generator Leverandører.

Kold Røg Generator for Rygeren BBQ Grill, Kold Røg Generator Rustfrit Stål Ryger træpiller Køkken Forsyninger Om Produkter:

①Use et holdbart rustfrit stål

②Size: Lille: 21* 19*5 CM ( 8.27*7.48*1.97 Tommer)

Stor: 35*30*5CM (13.78*11.81*1.97 Tommer)

③Can røg for op til 4-7 / 18-24 timer.

④Great til at ryge fisk, bacon, æg, ost, smør og meget mere.

Lad din mad spiser mere duftende og maden bliver mere velsmagende.

⑤Cook lækker mad til de mennesker, du elsker og nyd den gode grill-mad tid

⑥Easy at bruge, fyld med røg, støv og tillader ulmer,ved hjælp af en te lys lys eller en fakkel. Gøre maden mere lækker: ◆ HOLDBART OG BÆRBART:Holdbarhed og nem at rengøre. Med lille størrelse røret ryger ikke tager megen plads på grill riste og nem at udføre. ◆ UNIKKE DESIGN: Sekskantet-formet ryger pibe designet giver røret ryger til ophold i sted for sikker brug, i mellemtiden roll nemt ved at flytte lidt for effektivt at producere kvalitet røg. Dette pellet, der ryger, er især for at supplere røg i en elektrisk ryger, men også fantastisk til alle former for grill, såsom gas-grill, kul grill, elektrisk grill og bærbare griller. ◆ LANGSOM RISTNING: Tilføj en flavorful røg smag til grillet kød og grøntsager. Producere røg for op til 18-24 timer i koldt eller varmt ryger kød, fisk, ost, nødder og meget mere. ◆100% QYALITY SIKKERHED: Vi kan forsikre dig om, at der vil være absolut ingen skade til, at de varer, du har modtaget. Når du modtager pakken, vil du finde den kasse, der er spor af vores inspektion. Vi har tjekket antallet af produkter, der er mere end 2 gange. Så der er absolut ingen skade. Pakken Indeholdt: ①1pcs x kold røg generator ②1pcs xcandle (Den ryger træ støv nødt til at købe det selv ,Bestemt længde af røg variere i henhold til den type og mængde af træ støv tilføjet)

FORSENDELSE:

1. Shipping vil blive arrangeret inden for 5 dage efter betaling er modtaget.

2. Før du køber, skal Du sørge for din detaljerede oplysninger som kontakt person, adresse, postnummer og telefon er korrekte. Eller ikke, bedes du rette det, før betaling.

3. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

4. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

BETALING:

1. Betalingsmetoder der er Beskyttet af Escrow.

2. Betaling forventes at blive modtaget inden for 3 dage af auktioner tæt.

RETURRET:

Vores produkt er blevet kontrolleret og pakket i stor tilstand, før du sender ud.

1. Hvis der er nogen problemer med vores produkt, kan du anmode om returnering eller refundering inden for 5 dage efter modtagelse af varen. Men kontakt med vores kundeservice først, før de vender tilbage eller åbning af en refusion, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Tak!

2. Alle varer skal returneres i deres oprindelige betingelser, Eller vil vi nægte at foretage en tilbagebetaling. Mænd lavet fejl er ikke garanteret, sådan er ødelagt, ridset, og så videre.

3. Køber er ansvarlig for alle afgifter, der opstod tilbage i processen.

FEEDBACK:

Din feedback er meget vigtig for os. Vi håber, at du kan give os positiv feedback og 5 stjerner. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen problemer med produkterne, så vil vi forsøge vores bedste for at løse alle problemer med dig.

Farve 8.3 tommer, 13.8 tommer
Funktion
Sted
Brændetid
Størrelse
Mærke Realcook
Materiale
Type
Model-Nummer RTBCS026
For Antallet 6-8
Værktøj Type kold ryger generator
Mad
Anvendelse
Metal Type koldvalset stål
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.1kg (2.43lb.)
Pakke Størrelse 31cm x 30cm x 6cm (12.20in x 11.81in x 2.36in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer