Nyhed Reduced price!
Crystal Clear TPU & PC Anti-drop Test 2M Hard Case stødsikkert Med Stå Cover til Macbook Pro touch bar 13 tommer 2016 A1706

Crystal Clear TPU & PC Anti-drop Test 2M Hard Case stødsikkert Med Stå Cover til Macbook Pro touch bar 13 tommer 2016 A1706

kr142.65

-4%

kr150.13

Ny vare

På lager

Tags: Groendalspark.dk, Groendalspark.dk, Online shopping, Automotive, Telefoner & Tilbehør, Computere Og Elektronik, Mode, Skønhed & Sundhed, Hjem & Have, Legetøj & Sport, Bryllupper & Arrangementer.

Crystal Clear TPU & PC Anti-drop Test 2M Hard Case stødsikkert Med Stå Cover til Macbook Pro touch bar 13 tommer 2016

Produkt Features:

Perfekt designet til Macbook Pro touch bar 13 tommer 2016

Let at Installere og Fjerne

Helt beskytte mobiltelefonen mod snavs, ridser og stød

Giver adgang til alle porte, sensorer og inputs

Perfekt til at bruge i enhver udendørs aktiviteter eller rejser for at beskytte din telefon

100% helt ny med høj kvalitet

Gældende Modeller: Macbook Pro touch bar 13 tommer 2016

Materiale: PC

Farve: 7 design for valg, som viste billeder

Prisen er for elementet kun inden for detail-pakke og ingen telefon,etc.!!!

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen. Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1) WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2) Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.

3) Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4) Så vidt vi tilbyder gratis fragt ved China Air Mail. Hvis du har brug for produktet(s) hurtigst muligt, bedes vælge andre forsendelse vilkår.

5) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

7) på Grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8) Leveringstid:

Told-Spørgsmål:

Vi kan hjælpe dig, men vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. Lad os vide, hvis du har særlige ønsker til den angivne værdi af den pakke, således at du kan undgå at betale høj skat. Eller vil vi erklære i henhold til vores erfaring.

1), har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Vende tilbage shipping cost er bærer af køber.

2) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3) Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4) For sådanne faktorer, som fotografiske færdigheder, lys, pc-skærm pixel , osv., FARVE SKYGGE er til stede. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. Enhver returnering af produkt(er), tvist eller negativ feedback for den grund, er ikke tilladt! Vi small business kan ikke bære tabt! Vi har brug for din forståelse.

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Det vil kun tage dig 1 minut, men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback. Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer. Tak for din forståelse!

1) Kundernes tilfredshed er vores mål!

2) Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

3) Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Groendalspark.dk!

Mærke HYYGEDeal
Kompatible Mærker til macbook
Detailemballage No
Størrelse 13 inch
Type Halv-viklet Tilfælde
Design Almindelig
Funktion Anti-banke,Adsorption,smudsafvisende
Funktioner Dækning
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer