Nyhed Reduced price!
Træ coque til Samsung Galaxy S8 Plus tilfælde Vintage-Stil PU læder med PC hårdt bagcover telefoon hoesjes capa fonden

Træ coque til Samsung Galaxy S8 Plus tilfælde Vintage-Stil PU læder med PC hårdt bagcover telefoon hoesjes capa fonden

kr15.94

-24%

kr21.21

Ny vare

På lager

Tags: for samsung galaxy, coque samsung, coque samsung galaxy, Billige samsung galaxy, Høj Kvalitet coque samsung, Kina coque samsung galaxy Leverandører.

Træ coque til Samsung Galaxy S8 Plus tilfælde Vintage-Stil PU læder med PC hårdt bagcover telefoon hoesjes capa fonden

Værdien af handelsfaktura

For at gøre fortoldning meget nemt og hurtigt( normalt, hvis den samlede værdi, der er mindre end USD50.00 clearance vil være meget hurtigt, på denne måde, vil du modtage varerne meget hurtigt, for), kan du også betale mindre i skat (ingen import skat er købers ansvar) til den lavere værdi faktura, så vi foreslår, at min kære køber lad os gøre faktura i lavere værdi, og informere os om, hvor meget værdi, vil du viste på faktura, når du placerer ordren.

Få alle vores produkter, herunder fragt (gratis forsendelse for dig), der er baseret på forskellige emner, skibsfart omkostninger, tegner sig for 20-60% af de samlede omkostninger. Så hvis du ikke informere os om, hvor meget værdi du som viste på fakturaen, vil vi gøre det 60% af den faktiske betaling, du har lavet, håber, at min kære kunde forstå, tak ^ ^ Skat&Told

Om Skat

OCWAVE ikke tilføje nogen salg af skatter eller andre skjulte gebyrer til ordrer. Du betaler blot den samlede pris på din ordre.

Men de fleste lande vil have en form for import skat, som køberen betaler, når de modtager varerne. Dette er ikke en betaling for at OCWAVE - det er som regel afgifter eller told, gebyrer fra din egen regering.

1.Hvem betaler for import-skatter?

Som vi ved, vil den skikke i nogle lande opkræver en vis import afgifter, for de forskellige lande har forskellige love og regler, så vi kan ikke tilbyde dig formel rådgivning om skatter eller det beløb, du kan have til at betale, når du importerer vores varer ind i dit eget land.

Den faktiske papirarbejde og indledende betaling af afgifter for fortoldning håndteres af kurer, og modtageren af varer sker senere opkræves det fulde gebyr, når du underskriver for pakker.

Normalt disse skatter og afgifter er ikke meget, men i nogle lande, de kunne være højere. Du er nødt til at kontakte dit lands toldmyndigheder kontor eller din valgte kurer, hvis du ønsker oplysninger om de sandsynlige omkostninger i forvejen.

2.Hvordan at sænke import-skatter?

Vi kan hjælpe dig med at erklære den for en lavere pris ( omkring 20-60% af de samlede omkostninger) på faktura.

Men vi er ikke ansvarlige for tab forårsaget ved en erklæring, selvom dette sker meget sjældent.

Ændring og Annullering af Ordrer

Vores levering er altid meget hurtigt, normalt inden for 1-3 naturlig dage, så hvis du anmode om en annullering eller ændring til din bestilling,

såfremt din ordre ikke allerede er blevet behandlet og afsendt, Bedes du kontakte os for præcis dine ændringer eller annullering varsel,

Bemærk venligst, at vi ikke er i stand til at foretage ændringer eller annullere din ordre, når den er blevet behandlet og afsendt.

Returret

Vi har altid inspicere hver enhed før levering.

Men Hvis du stadig får defekt af vores produkter, skal du kontakte os inden 5 dage efter du modtager dem,

Vi vil gøre en rimelig løsning.

Feedback

Vi sætter pris på min kære køber give os den sande kommentarer, vi har nok tillid til vores produkter i meget højere kvalitet, og, som samme som vores, der er beskrevet. Men du ved, at dine kommentarer er meget vigtigt for os, selv beslutte os liv eller død, så hvis du vil give os negative kommentarer, bedes du give os en chance for at forhandle detaljerne med dig og løse problemer ud. Mange tak!

Funktion Anti-banke
Materiale plast + træ huden (ikke ægte træ)
Bundt For Galaxy S8, For Galaxy S8 Plus
Størrelse S8 Plus
model 1 for samsung galaxy s8 sag
Kompatibel Samsung Model Galaxy S8 Plus,Galaxy S8
Design Virksomhed,Mønstrede,Vintage
model 2 taske til samsung galaxy s8 Plus
Type Sag
Mærke Aioria
Funktioner Luksus træ vintage-stil
Kompatible Mærker Samsung
Detailemballage Ja
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 3cm x 6cm x 1cm (1.18in x 2.36in x 0.39in)
Pakke Vægt 0.035kg (0.08lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer